Manipura

Salony masażu SPA

Gdynia, Warszawska 41/2

Wyjatkowe miejsce polecam (1) Gabinet polecila mi kolezanka. Gabinet czysty, obsługa profesjonalna a masaz... szyszka Day Spa (1) ostatnio byłam na serii zabiegów wchodzących w skład tej oferty. Było po... Marta Masaż klasyczny u Pana Tomka (2) Wspaniały czas relaksu, przeprowadzony wywiad zdrowotny, dopytywanie o... Robert
Gorąco polecam bioeneroterapie u Pana Rafała. (1) Od kilku lat borykałam się z nerwica nic nie pomagało. Skorzystałam z zbiegów... Elżbieta Wspaniale doswiadczenie - Pakiet dla dwojga (1) Najlepszy masaz na jakim bylam. Pelen profesjonalizm, fantastyczne podejscie... Jagoda Polecam (1) Najlepszy masaz na jakim bylam. Polecam Qinny Polecam (1) Bardzo polecam masaż klasyczny. ktoś napisał, że uzależnia, i coś w tym jest,... Marek Masażysta godny polecenia. (1) Jakość oraz sposób wykonywanej usługi godna polecenia. Czuć, że Pan masażysta... gut Polecam (1) Naprawdę warto. :))) Patrycja Polecam! (1) Na masaż do reimed trafiłam z silnymi bólami kręgosłupa. Po pewnym czasie... Izabella Czarna - opinia (1) Świetna obsługa, pełen profesjonalizm. Gorąco polecam Czarna WARTE WYRÓŻNIENIA (1) Nie zaskakuje ilość pozytywnych opinii :) Polecam z pełną odpowiedzialnością... Monixon Nieziemsko (1) Jak najbardziej polecam. Masaż bardzo przyjemny i w bardzo miłym... Mateusz Wojtek - opinia (1) Atmosfera godna polecenie - bardzo miły i profesjonalnie przeprowadzony... Wojtek polecam (1) witam. byłem na masażu łydek (od kilku lat mam problem/chorobe zespół... Michał Rewelecja (1) Obsługa miła, muzyczka i świeczki zapachowe nadają wyjątkowy klimat temu... Sebastian REIMED (1) Świetna atmosfera,obsługa Rewelacyjna.Wszystko w jak najlepszym... Żaneta zdecydowanie polecam! (1) Atmosfera super - muzyczka relaksacyjna plus świeczuszki plus Masażysta... Daria