Rewelacyjny p. Piotr (1) Polecam wszystkim naprawde robi cuda.Pewnie nie moglabym juz chodzic gdyby... ja Grażyna Strzelecka - opinia (1) Chciałam bardzo podziękować p.Łukaszowi za zaangażowanie,cierpliwość i... Grażyna Strzelecka STO PROCENT SKUTECZNOŚCI (1) Długi czas miałem duże problemy z bólem lewego barku i lewej ręki.Nie... Andrzej Treppa
Polecam ! (1) Po długich poszukiwaniach fachowej rehabilitacji rąk ( cieśń kanału... Elżbieta Najskuteczniejsi fachowcy!! (1) Trafiłam do nich jakiś czas temu z powikłaniami związanymi ze złamaniem... Łucja profesjonalizm (1) Polecam wszystkim ze względu na indywidualne podejście do pacjenta. Pełna... Robert Ręka wróciła :-) (2) Po kilku zwichnięciach barku trafiłem do Pana Maćka. Po 10 dniowej sesji ręka... Michał Super fachowiec (1) Od 1,5 roku rehabilituje syna u M.Kurka po guzie mózgu. Maciek - super... Danusia i Filip miła i porofesjonalna opieka (2) Terminy wizyty ustalane indywidualnie , szybko i bez problemu. Fachowa miła... Dorota Fachowo, skutecznie, miło (2) Prawie dwa lata męczyłem się z dolegliwością stawu łokciowego i dłoni. W... Mariusz super rewelacja (1) Szukałem długo osoby ,która postawiłaby mnie na nogi i zanalazłem. Godna... t. Świetni fachowcy (1) Mam ciągłe problemy z kolanami i ortopedzi nie mają pojęcia co mi jest bo... Monika Serdecznie polecam!!! (1) Bardzo fajne miejsce, schludne, czyste i nowoczesne. Miła atmosfera,... Ola Super (1) Mila obsluga, super relax. Halina