Manson!

Jakie Ty masz wszystko pyszne :)

Koty po powrocie do domu bardzo skrupulatnie nas obwąchały.
A następnym razem biorę fotkocyknik, nie ma że nie :)
No i najważniejsze - dziękujemy :) Za wszystko.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Manson!

Manson, lubię żeberka! Trochę boję się psów. Czy jeśli osobiście poczęstuje się je kośćmi, to można sobie zaskarbić ich przychylność i uniknąć pożarcia żywcem? :)

Oj sz, mnie nic nie wkurza. Najwyżej C jak mnie kłuje swoimi paluchami, bo ona ma takie śródziemnomorskie podejście do ludzi :-) Całkowicie niegodne Irlandczyka :-)

Nie ma sprawy, miło będzie mi dla Ciebie rozpalić ognisko. Moja leśniczówka jest gościnna, jak już nie raz mówiłem. Mam nadzieję, że lubisz żeberka? Bo sfora uwielbia żebrowe kosteczki.

Manson. Mogę się oczywiście mylić, ale mam wrażenie, że wiedziesz dokładnie albo prawie takie życie, jakie chcesz wieść. W zgodzie ze sobą. To unikalne. Z drugiej strony długotrwała samotność nie leży w ludzkiej naturze. Nie oczekuję nadzwyczajnych starań. Mogę być niema i głucha, jeśli wkurza Cię interakcja. Sama nie wiem dlaczego - po prostu mam ochotę przeżyć nudny dzień życia Leśnego Człowieka.

Biedny on :-)
Było zażądać kanapek na drogę, głodomory :-)))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

On do Warszawy dojechał w jakimś zupełnie szczątkowym stanie :)

Stworu, całkiem spoko. Trochę mi zdziesiątkowało liście ogórasów i buraków, ale nie było źle. Straciłem tylko 4 drzewa, 2 wywalił wiatr, a dwa kolejne zostały złamane przez jedno z tych wywalonych. Tym razem się upiekło :-)
Jak chlebek z wszystkimi ziarnami? Wkusny?

Sz, otrzyj łezki i przypudruj nosek i nie czuj się szykanowana. Etap spotkań, rozmów i leczenia świata ja już mam za sobą :-)
Masz ochotę do mnie wpaść - zapraszam.
Chociaż zupełnie nie wiem, czemu taki zaszczyt dla mnie z Twojej strony, wydaje mi się, że wiodę raczej nudnawe życie.

Jak tam burza w Borach? W Bolkowie przerwali nam koncert, bo scena prawie odleciała w przestworza razem z zespołem ;)

> sadylowi to bym wódki nalał, gdyby do mnie zawitał :-)

Słyszę to od.. 3 (?) lat, ino adresu nie znam ;]
A nie ukrywam, że chętnie bym ją z Tobą wypił :D

> jak tam Twój gender?

Jak widać na Forum.

Jak będzie chciało być moje, to może u mnie zrobić szał kulinarny, jak będę miał kuchnię (liczę, że jeszcze do jesieni to się uda:/).
Już widzę óczmi wyobraźni, jak Otoja, w kolczugowych rękawiczkach, sprawnie sprawia np. turbota ;)
Choć i tak deflaracja mojej kuchni (in spe) obiecana jest Ciachu i Jej królikowi w winie :D

No cóż Mansonie, chyba trzeba być kimś rozpoznawalnym na forum, by dostać zieloną kartę wstępu na Twój dziki teren.
Na co moja praca w ogrodzie, jeśli wygląda na to, że Ty wcale nie masz ochoty na spotkanie z drugim człowiekiem?

Czytam dobrze i ze zrozumieniem Mi.
I wydaje mi się, że się pożegnała nie dlatego, że pracuje 24/24 tylko dlatego, że z netem problem.
I tego dotyczyły moje heheszki.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sadyl chyba śpi ;)
Manson, nieuważnie czytasz forum - gender wyjechała na miesiąc i na tyle pożegnała się ze wszystkimi, zatem wielki powrót specjalistki od filetowania dopiero za kilkanaście dni ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ładnie.
My chłopy musimy trzymać się razem.
Wbrew temu całemu genderowi.
A propos sadyl, jak tam Twój gender? :-) U norków na każdej stacji paliw jest wifi, ale tam walących rybami mogą nie wpuszczać :-)))

>Chociaż, szczerze mówiąc, sadylowi to bym wódki nalał, gdyby do mnie zawitał :-)

Ładnie to tak wyróżniać? ;P

Brachu, Ty wiesz, że ja kocham ludzi, co nie? :-) Przez pierwsze 2 godziny każdej wizyty :-) Co to za Samotnia, w której przewalają się tabuny przyjezdnych? Nie ma. Wolę spotykać idee, aniżeli ich wyznawców. Chociaż, szczerze mówiąc, sadylowi to bym wódki nalał, gdyby do mnie zawitał :-)

Wygrałaś sz, talon na pielenie :-))) Za 5 godzin roboty masz michę i kojo :-))

Manson. W innej sytuacji uznałabym, że dobrym pomysłem byłoby jakieś domowe ciasto. Obawiam się jednak, że moje dość ograniczone i chyba banalne pomysły w tym temacie mogłyby obrazić Twoje podniebienie.
Może jako gospodarz masz lepszy pomysł? Mogę przywieźć z miasta co potrzebujesz lub zaoferować pomoc w pracach domowych :)

Manson, nie rozpieszczaj Ich.
Kobiety mają podatność na częste wizyty.
;)

ps. gdy "coś" im zasmakuje. Znaczy wyrobią se smak.

Obawiam się, że Zwierz jest jeszcze żywy, w związku z czym dość żywiołowo reaguje na próby przerobienia go na kiełbaski.

Owszem, tych, którzy przechodzili korytarzem ;)

Inne tematy z forum

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (704 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

Dlaczego w pl absolutnie kazdy najupiorniejszy zbrodniarz i/ lub wykolejeniec dostaje swobodny i bezkarny dostep do dzieci? (3 odpowiedzi)

wystarczy zeby mial sprawne narzady rozrodcze. np. bestialska psychopacica wabi do kanalu rodnego...

Kawa czy Herbata - rano (195 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...