Manson!

Jakie Ty masz wszystko pyszne :)

Koty po powrocie do domu bardzo skrupulatnie nas obwąchały.
A następnym razem biorę fotkocyknik, nie ma że nie :)
No i najważniejsze - dziękujemy :) Za wszystko.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Manson!

Tak, wyczytałem w internetach. Wolę koński nawóz, więcej roboty z budową pułapki, ale jakoś tak mniej chemicznie. Od dzisiaj gdzie się nie ruszę rozglądam się za kupami końskimi.
W sumie to ten turkuć taki śmieszny jest trochę, jak smyrgnął do norki to zamiast zwiać zaczął się rozglądać co się dzieje :-) Ale wizja 300 młodych trochę mnie przytłacza.

Mansonie, slyszalam o plynie do mycia naczyn, ktorego miesza sie z woda.Nie zabija, ale oszołamia na jakiś czas.W ten sposob, mozna zlapac delikwenta:)

Konia akurat nie mam ;)

Za gryzonie odpowiadają moje koty.
I z gryzoniami nie mam problemów, choć onegdaj ryły mi góry i doliny w ogrodzie.
Ale na owady koty jakoś nie chcą.

Chyba mam już pomysł. Potrzebuję trochę kupy konia, nie macie? :-)

Mansonie, ja miałam problem z nornicami i karczownikiem, który tak obgryzł korzenie mojej śliwie, że mozna było to drzewko dosłowne wyciagnac z ziemi jedną ręką:)Część podziemna wygladała jak natemperowany ołówek:)
Z turkuciem podjadkiem na szczescie nie mialam do czynienia

Ryż lubię w każdej postaci, a smażony z warzywami jest mega. Jak mi zostaje z poprzedniego dnia to też tak robię, a warzywa takie jakie akurat są, do chińszczyzny pasuje wszystko.

Zapasów nie będę robił, bo potem te zapasy wywalam, albo nie wiem co mam z nimi robić. Albo wciągam przez tydzień póki się nie zestarzeją nieodwracalnie.

Zalągł mi się w ogrodzie turkuć podjadek. Widziałem go, szybki konus. Może ma ktoś pomysł jak go złapać? Złapać, nie uśmiercić, nie uśmiercam za parę rzodkiewek, buraczków i jednego pora.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Duże zapasy ;)

Nie szydzę Manson, śmieję się:)
Kurki już są w lesie, jeżeli ktoś zbiera od czasu do czasu grzyby w lesie, to już wie gdzie można je spotkać, wystarczą chęci:)
Potrawy proste naprawdę mogą być szybkie w wykonaniu i smaczne.Dziś zrobiłam podsmażany ryż z jajem, z cukinią, fasolką szparagową i groszkiem świeżym.Proste i genialne jednocześnie:)

Vi....słusznie prawisz moja duszko;)
Manson....rób zapasy;)

Inka, no ja nie mogę, musimy się zmobilizować ;) Takie pyszności...

Kurki zacne:D...i mam nadzieję że ich spróbuję;)...a co do jedzenia to jakość nie wykwintność jak dla mnie gra rolę a nade wszystko towarzystwo :D

Graszka, nie szydź, toć napisałem "jedzenie barowe".
Ale co fakt niektórym smakuje dopiero łyżeczka schłodzonego kawioru podana na tartince z jajeczkiem przepiórczym i odrobiną majo, a drugiemu pajda z wątrobianką - i co z tego?

Wy wszyscy tak się umawiacie ze mną, że jak co do czego to i tak nie przyjeżdżacie, to już nawet nie robię zakupów tylko pichcę z tego, co akurat mam pod ręką.

Kurki dla Inki, te to właśnie były:
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/66c3f8615df14b7b.html

Graszka....no kurek tegorocznych jeszcze nie jadłam a bardzo chętnie bym przekąsiła;p

Sam suchy chleb to nie, ale daleko do takich frykasów ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

> talerz makaronu pełnoziarnistego z kurkami i cebulą w sosie śmietanowo-gorgonzolowym

Ło matko, ale mi wielka potrawa... Zachwycacie się, jakbyście tylko suchy chleb jedli w domu:D
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

"Sadysta"
Sadyś...ja to już dawno stwierdziłam;)

> talerz makaronu pełnoziarnistego z kurkami i cebulą w sosie śmietanowo-gorgonzolowym ...itd..

Powiem krótko: SADYSTA :D

Kurki świeże.
I jeszcze był placek z owocami, zapomniałem.

Kurki zeszłoroczne? Najlepsze są z jajecznicą :D

Dla Twojej ciekawości Mikro było wybitnie barowo.

Na obiad talerz makaronu pełnoziarnistego z kurkami i cebulą w sosie śmietanowo-gorgonzolowym.
Na kolację prawdziwek własnoręcznie ułapiony przez Stwora usmażony z cebulką, boczkiem, jajkami i szczypiorkiem podany z pomidorkiem, konserwowym ogóreczkiem i dyniową bułeczką (ogór i buła moje).
Do tego mansonowe piwo, hejtolitry mate, trochę zielonej herbaty, dzbanek miętowej i jeden kubek kawy, popluwajki.

I jest co się nerwować?

Inne tematy z forum

sklep z pokrowcami, etui do telefonów (22 odpowiedzi)

Witam! Poszukuje dobrego i niedrogiego sklepu z pokrowcami/etui do telefonów w Gdańsku....

czy ktoś z Was wygrał w radiu?? (148 odpowiedzi)

Zastanawia mnie czy są tu osoby które wygrały w radiu np RMF FM kasę? Codziennie prawie każde...

Portale randkowe (6 odpowiedzi)

Hej. Co o nich sądzicie? Czy poznaliście kogoś w ten sposób?