Marcin - ocena

Temat dostępny też na forum: GTO GROUP A. Liczbiński
Na początku współpracy Pani Róża wykonała projekt całego mieszkania przy remoncie generalnym. Zmiany projektu pod nasze potrzeby wykonywane były na bieżąco wraz z sugestiami popartymi własnym doświadczeniem. Polecała sklepy, wysyłała linki do interesujących nas elementów. Pan Andrzej z ekipą zajmował się remontem zgodnie z projektem. Oferta dokładnie przygotowana i prace szczegółowo rozliczane zgodnie z etapami robót. O wszelkich zmiany i dodatkowych kosztach informował na bieżąco. Wszystkie niedociągnięcia poprawiane od razu. Uczciwe ceny i bardzo dobry kontakt. Prace wykonane terminowo. Pozdrawiamy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Panie Marcinie dziękujemy za pozytywną opinię dotyczącą współpracy z nami oraz poszczególnych jej etapów. Jest nam bardzo miło, że skorzystali Państwo kompleksowo z usług naszej firmy począwszy od projektu aranżacji wnętrz po jego realizację. Pozdrawiamy serdecznie i życzymy wszystkiego co najlepsze w nowym mieszkaniu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Jan - ocena (3 odpowiedzi)

Niestety jestem mega zawiedziony. Allcon zrobił bardzo ładne osiedle na którym nie da się...

Magdalena - ocena (3 odpowiedzi)

Jestem bardzo zadowolona z inwestycji w Brzeźnie. Od samego początku widać było, że budowa jest...

Sabina - ocena (7 odpowiedzi)

Odebrałam lokal już około 1 rok temu. Na początku byłam sceptyczna ponieważ deweloper zanotował...