Marcin - ocena

Pani Joanna reprezentująca firmę JMJ Interiors wykonała dla mnie mieszkanie pod klucz (projekt, nadzór nad wykonaniem remontowym).
Jestem pod ogromnym wrażeniem profesjonalizmu pani Joanny, solidności, wielkim poczuciu estetyki, dobrego gustu w urządzaniu mieszkania.
Końcowy efekt był dla mnie wielką przyjemnością i akceptacją. Wykonanie prac remontowych oceniam jako bardzo staranne, widać, że JMJ Interiors zna się świetnie w temacie.
Pragnę nadmienić że Pani Joanna jest osobą niezwykle ciepłą i przyjazną w relacjach międzyludzkich co bardzo ułatwiało współpracę. Chciałbym podkreślić jasną i szybką komunikację jaką otrzymywałem z JMJ Interiors na każdym etapie inwestycji. Mieszkając i pracując w Krakowie, obserwując zaangażowanie Pani Joanny oraz Jej podejście do projektu, miałem stuprocentową pewność, że JMJ był rewelacyjnym wyborem.
Jeśli miałbym ocenić współpracę z JMJ Interiors w skali od 1-10 to przyznaje 11. Rewelacyjna współpraca, gorąco polecam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Panie Marcinie, ja również bardzo dziękuję za współpracę. Tworzenie projektu i realizowanie go to była wielka przyjemność. Cieszę się, że udało nam się spełnić Pańskie oczekiwania. Za te miłe słowa dziękuję w imieniu swoim, ale także wszystkich osób zaangażowanych w realizację tego przedsięwzięcia. Pozdrawiamy i polecamy się na przyszłość
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0