Marcin - opinia
Nie polecam! Pełen brak profesjonalizmu! Auto zostało zdiagnozowane w warsztacie. Umówiliśmy się co do ceny naprawy - 7tys. zł. Przy oddawaniu auta zapewniali ze to jedna z prostszych skrzyń biegów i nie będzie problemu z jej naprawą. Auto spędziło z warsztacie ponad dwa miesiące gdzie zapewniano mnie o kilku tygodniach , maksymalnie miesiącu. Kilkadziesiąt moich telefonów, cały czas że robią, ze jeszcze chwila... dzień maksymalnie dwa. Po ponad dwóch miesiącach i moim kolejnym telefonie zostałem poinformowany że nie są w stanie naprawić tej skrzyni w samochodzie - ale ze nie mogę odebrać już teraz samochodu bo muszą wymontować to co zamontowali i potrzebują na to jeszcze tydzień. Po tygodniu dowiaduje się ze samochód jest do odebrania ale skrzynia jest wymontowana i rozebrana w drobny mak i muszę załatwić lawetę. Rozumiem samochód przyjechał na lawecie z skrzynia w trybie awaryjnym. Pracownicy warsztatu przy diagnozie jeździli samochodem, a dostaje samochód rozebrany i niezabezpieczony z wyciekiem oleju. Skrzynia wybebeszona w bagażniku rzucona na zapasową szybę która pękła. Nawet nie wiem czy to co zostało ze skrzyni jest kompletne. Zero poszanowania dla cudzej własności.