Firma godna polecenia (1) Warto spotkać się z właścicielem firmy, który fachowo doradzi przy wyborze... Marek W. Polecam! (1) Zakupiona podłoga swietnie nam sie sprawdza na ogrzewaniu podlogowym. Jestem... MB Nie polecamy tej firmy (1) Oferta ta sama co w innych firmach. Cena wykonania usługi wysoka w stosunku... BC
Polecam Panią Małgosię (1) Dzięki Pani Małgosi mamy przepiękne zasłony i rolety. Zostałam obsłużona... Beata Szczerze polecamy! (1) Macie bardzo duży wybór a dzięki radom Właściciela mamy piękną podłogę na... Krzysztof & Iza Pełen profesjonalizm (1) Urządzaliśmy z mężem podłogę 10 lat temu, wszystkim znajomym polecamy, a... Anna reklamacja = kupno nowej podłogi w innej firmie (1) kupiłem z montażem podłogę drewnianą, obiecano fachową opiekę nad klientem w... niezadowolony Warto zajrzeć :) (1) Podłogi kupiliśmy w Marco Design z polecenia znajomych, inaczej pewnie nawet... Maria B. Super firma - polecam! (1) To już kolejne moje zamówienie w firmie Marco Design, tym razem do mieszkania... Jadwiga bardzo polecam (1) Dziękuję firmie Marco Design za piękną bieloną drewnianą podłogę (dąb... Anka Jestem zadowolona. (1) Kupiłam w Marco Design podłogi pod koniec ubiegłego roku, zostały zamontowane... Elżbieta SKANDAL.DYLETANCTWO (1) Właściciel pan Baranowski ma bardzo drogą ofertę i obiecuje pierwszorzędne... Izabela Falkowska firma dla osob z mocnymi nerwami (1) Niby wszystko ok, szeroki wybor asortymentu, naprawde fachowa obsluga, mila... olecha