Witold - ocena (1) Solidność, to wręcz rzemiosło artystyczne, bardzo dziękuję za wykonanie usług Witold Marta - ocena (1) Czułam się 'zaopiekowana' przez Pana Marka od początku do samego końca. Pan... Marta Antoni Bigaj - ocena (1) 17 lat temu Pan Marek Baranowski (firma Marco Design) osobiście układał nasze... Antoni Bigaj
Ewa z Sopotu - ocena (1) Panie Marku, bardzo dziękuję za wykonanie renowacji starego parkietu. Podjął... Ewa z Sopotu Michal P - opinia (1) Piękne podłogi! Efekt końcowy przekroczył nasze oczekiwania. Świetna... Michal P Beata - opinia (1) Pan Marek jest przede wszystkim cudownym i cierpliwym człowiem.Lata pracy... Beata Emanuela - opinia (1) Z całego serca polecam Pracownię Pięknych Podłóg. Na pierwszym spotkaniu pan... Emanuela Dawid Jakubowski - opinia (1) Współpraca z Panem Markiem to jedna z najlepszych rzeczy jakie spotkała mnie... Dawid Jakubowski Małgorzata - opinia (1) Cenisz sobie naturalne drewniane podłogi pięknie wykończone ? Z pewnością... Małgorzata Piotr - opinia (1) Pan Marek wraz ze swoją ekipą nadał nowe życie prawie stuletniemu parkietowi.... Piotr renowacja parkietu (1) Zamówiłam renowację parkietu a dostałam nową podłogę! Dwa spore fragmenty... Grażyna podłogi (1) Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z marco design. spotkałem się z... Wiesław Stoltman podłogi (1) Jestem bardzo zadowolony z usługi firmy, jakości towaru oraz współpracy.... Wiesław Stoltman renowacja podłóg (1) Fachowość w temacie, szybka usługa, przystępna cena, gwarancja na użytkowanie... Maria Niekra Serdecznie polecam (1) Korzystałem z usług firmy Marco Design - zarówno w zakresie wyboru i zakupu... Maciej Perfekcjonizm! (1) Polecam tę firmę w każdej kwestii związanej z podłogami drewnianymi (wybór,... Tomek Opinia (1) Chciałam podziękować za solidną usługę. Fachowa, sprawna i czysta praca... MPC SERDECZNIE POLECAM (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Marco Design. Firma posiada bardzo... Agnieszka K Polecam równiez doradztwo i usługi tej firmy (1) Pierwszy kontakt z Panem Markiem zaskoczył mnie wiedzą i umiejętnościami w... Romek z Pruszcza Firma godna polecenia (1) Warto spotkać się z właścicielem firmy, który fachowo doradzi przy wyborze... Marek W.