Wstyd że sprzedają takie auta !!!!! (1) Kupiłem hyundaia ix 20 - z uszkodzonym amortyzatorem .Maska samochodu od... Krzysztof Ja bym tego serwisem nie nazwał (2) Najgorszy serwis jaki w życiu widziałem w dodatku w jakim miejscu!!! Po... Tomasz PROFESIONALIŚCI !!! POLECAM (1) Witam, chciałbym bardzo pochwalić ten SERWIS !!! Jestem zadowolony z obsługi... Kamil
Krzysztof - opinia (1) Polecam ten serwis, przyjechałem z problemem w moim Hyundai'u i30 wszystko... Krzysztof Jarek - opinia (1) Jak dla mnie serwis godny polecenia. Użytkuje Hyundaia i30, byłem u nich już... Jarek TO FACHOWCY (1) Witam,bardzo polecam,duża fachowość mechaników i elektryków,znają się na... MARIUSZ OSZUKUJĄ (1) Mam jak na ten monet jeden problem z autem- w promocji mialem dostac... ja Szczerze odradzam (1) Poziom serwisu poniżej krytyki, bardzo nieuprzejma niekompetentna obsługa,... Iwona Anna - opinia (1) panowie w serwisie mili i sympatyczni, fachowa obsługa. Niekorzystne opinie... Anna Całkiem nieźle (1) Szczerze polecam ten serwis, robota wykonana sprawnie, szybko i fachowo. Krzysiek skutecznosć (1) wiedza posiadana jest tak słaba ze usuwanie usterki która trwa juz od 6... sebastian Mariusz - opinia (1) Wyciagają kase. Na pierwszym przegladzie Getza wlali mi olej za 65 zł za... Mariusz kazik - opinia (1) Nieświadomych przestrzegam że wyciągną kasę i nie wydadzą żadnego protokołu... kazik