Mari Band vs. Marines

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Witam pieknie

Mam do wybory te dwa zespoly na wesele. Mari Band (zespol z Rodizio) juz slyszelismy , a o Marines (ktorych jeszcze nie ogladalismy) slyszelismy same dobre opinie.

Macie doswiadczenia z ktorymkolwiek z tych zespolow?

Prosze o wszelkie opinie, sprawa BARDZO PILNA bo do niedzieli musimy zdecydowac.

Dzieki bardzo
Pietrach
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Mari Band vs. Marines

odradzam Mari Band z rodizjo, banda zadufanych bufonow, uwazaja się za panów calego wesela trudno ich o cokolwiek poprosic, co do muzyki to graja bardzo dancingowo wszystko na jedno kopyto

Dzieki Monia za opinie. Mialas ich lub widzialas na weselu? Wlasnie nie pasuje mi to ze maja swoja wizje i nie zagraja jak o cos poprosisz.Chyba ze za kase.

A nikt nie slyszal o Mirines?

Pozdrawiam
Pietrach

A ja polecam Mari band..zagrali wszystko o co poprosila moja przyjacilka wraz z mezem.."testowalismy" ich wlasnie na tamtym weselu....Wypadli swietnie...Dostosowuja muzyke i przebieg wesela do gosci..wiec jesli sie ma dancingowych gosci i tacy sie bawia - to tak graja..na elastycznosc zespolu kompletnie nie narzekalam..polecam..sami u mnie graja :))

mari Band podobno jest ok. ale u znajomych grala kapela Malibu Latino, bylam we wrzesiu i rewelka, a cenowo duzo taniej
kacha

W tym wątku ktoś wypowiadał się także na temat zespołu Marines ale widzę, że korupcja na tym forum sięga samych szczytów.

Panie Waldku, mało powiedziane że korupcja, dodatkowo autoreklama bije wprost po oczach, opisy pełne sloganów typu super, rewelka, odlotowo są zaje....ści, odswieżone niemal wszystkie wątki o zespołach w których pani Kaska inaczej też Zniesmaczona nachalnie poleca Malibu.

Jej kryptoreklamiczne opisy sa niespójne i pełne sprzecznych informacji na temat jej znajomości tego zespołu.

Raz sama udaje że niby nie zna namiarów ale są na trojmiasto.pl za to w innym poście podaje oba telefony i mail.

W kolejnym poście pisze że podobno są rewelacyjni sugerując jakoby tylko o nich słyszała choć pare minut wcześniej napisała że sama się bawiła we wrześniu na weselu znajomych na którym grało Malibu ale jeszcze pare minut wcześniej znów pisze że grali u niej i kolejną chwilę wcześniej znowu pisze że nie poleca Cortmanu za to poleca Malibu o którym słyszała od koleżanki ze studiów. Niesamowite

Co za żenada !

A oto przykłady (nie chcę być gołosłowna):

Autor: Kaska 08-10-2005 14:11 wyślij odpowiedź

pełny namiar na zespół MALIBU LATINO

501 146 665; 678-43-46

malibu_latino@vp.pl

Autor: Kaska 07-10-2005 17:59 wyślij odpowiedź

jak jeszcze nie znalazlas a szukasz goracych rytmow to sprobuj znalezc Malibu Latino, chyba maja ogloszenie na trojmiasto.pl

kacha

Autor: Kaska 07-10-2005 17:49 wyślij odpowiedź

podobno Malibu Latino fajnie gra, chyba reklamuja sie gdzies na trojmiasto.pl

kacha

Autor: Kaska 07-10-2005 17:36 wyślij odpowiedź

gorace rytmy bardzo fajnie gra Malibu Latino (gitarzysta jest z Peru), poza tym tez polskie i zagraniczne kawalki, sa super i podobno niedrogo

kacha

Autor: Kaska 07-10-2005 17:32 wyślij odpowiedź

mari Band podobno jest ok. ale u znajomych grala kapela Malibu Latino, bylam we wrzesiu i rewelka, a cenowo duzo taniej

kacha

Autor: Kaska 07-10-2005 17:27 wyślij odpowiedź

przedzwon do Malibu Latino 501 146 665, nie sa u nas mocno znani bo graja sporo za granica, ale za z****isci

Autor: Kaska 07-10-2005 17:12 wyślij odpowiedź

Grali u nas na weselu 30 wrzesnia, bylo odlotowo !!! kontakt 501 146 665

kaska

Autor: zniesmaczona 07-10-2005 17:07 wyślij odpowiedź

Nie polecam !!! Bo bylam u znajomych w czerwcu, gdzie grali i nie podobalo mi sie!!! Brak żywych instrumentów i duzo disco polo! Kolezanka ze studiow miala jakies 2-3 tygodnie temu wesele i gral jakis zespol malibu - latino, podobno rewelacja, choc nie widzialam. Ale znajoma mowila ze oglaszaja sie w ogloszeniach na portalu www.trojmiasto.pl

Kasia