Maria - ocena
Moja opinia o jakości usługi tej firmy całkowicie różni się od poprzednich. Jestem pod wrażeniem punktualności, profesjonalizmu i zaangażowania Pana Konrada. Kiedy umawiałam się z nim, zaproponował mi pomoc tego samego dnia, a było to przed samymi świętami i jego wyjazdem na urlop. Mimo tego, że zapomniałam podać adres, p.Konrad kilkakrotnie dzwonił z pytaniem, gdzie ma przyjechać (miałam inne rozmowy w tym czasie). Kiedy przyjechał, znalazł się w bardzo trudnej sytuacji razem ze mną. Lokatorka, która zgłosiła awarię lodówki jest osobą z zaburzeniami psychicznymi i była wobec mnie bardzo agresywna. Na szczęście p.Konrada to nie zniechęciło. Natychmiast zdiagnozował problem i zabrał do wymontowania uszkodzonego panelu sterowania. Zapłaciłam za diagnostykę niewielką kwotę, którą zostanie wliczona w koszt naprawy. Następnego dnia, mimo tego, że p. Konrad wyjechał już na urlop, przysłał innego znajomego fachowca. Pan Ryszard nie został wpuszczony przez chorą psychicznie lokatorkę do mieszkania w Sopocie, co tego pana również nie zniechęciło do pomocy w naprawie lodówki. Do Sopotu pojechał mój syn z Gdańska, żeby umożliwić p.Ryszardowi sprawdzenie czy nie ma innych uszkodzeń w tej lodó