Nati - ocena (1) Bardzo dobry fachowiec. Punktualny i uprzejmy. W mojej pralce nie kręcił się... Nati Highway Gdańsk - ocena (1) Pan przyszedł, na drugi dzień po kontakcie. Już podczas rozmowy telefonicznej... Highway Gdańsk Olek - ocena (1) Super serwis!! szybko, sprawnie + miła obsługa polecam Olek
Teresa - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z usługi- naprawa wykonana na miejscu, błyskawicznie... Teresa Zbigniew - ocena (1) Fachowiec od napraw całego sprzętu RTV. Nie spotkałem jeszcze elektronika z... Zbigniew Piotr - ocena (1) Dziwne te negatywne opinie. U mnie serwisant szybko, profesjonalnie i nie... Piotr Ewa - ocena (1) Naprawione ekspresowo Świetna robota! Ewa Marian - ocena (1) Bez żadnych niespodzianek, warto było zaufać. Wielki plus! Marian Sławomir - ocena (1) Minął kolejny rok użytkowania ekspresu Jura i kolejny okresowy serwis. Jakość... Sławomir Anastazja - ocena (2) Jesteśmy bardzo zadowoleni z usługi. Piekarnik naprawiony sprawnie,... Anastazja Andrzej.bojanowski@amberexpo.pl - ocena (2) Super! Profesjonalne Andrzej.bojanowski@amberexpo.pl Krystyna - ocena (2) Miła i profesjonalna obsługa. Polecam Krystyna U - ocena (2) Bardzo sprawna obsługa - w ciągu niespełna 1,5godz od zgłoszenia usterki... U Elzbieta - ocena (2) Szybki i sprawny serwis. Solidni uprzejmi serwisanci. Firma godna polecenia Elzbieta Piotr - ocena (2) Opinia negatywna błędna diagnoza i w efekcie dodatkowe koszty po mojej... Piotr Danuta - ocena (1) Najlepszy serwis w Trójmieście :-) Danuta MaZak - ocena (1) Rewelacyjny specjalista i serwis: szybko, solidnie, fachowo i w "normalnej"... MaZak Magda - ocena (1) Polecam serdecznie!Po pierwsze profesjonalnie i szybko. Po drugie także w... Magda Tomasz - ocena (1) Super fachowiec. 5 min i diagnoza, kilka dni oczekiwania na część, szybki... Tomasz Katarzyna - ocena (1) Błyskawiczna i szybka naprawa usterki w pralce Bosch,skutecznie, w... Katarzyna