Maria - ocena (1) Moja opinia o jakości usługi tej firmy całkowicie różni się od poprzednich.... Maria Jakub - ocena (1) Polecam każdemu, kto szuka solidnej naprawy Jakub Elzbieta - ocena (1) Szybki i sprawny serwis. Solidni uprzejmi serwisanci. Firma godna polecenia Elzbieta
Małgorzata - ocena (1) Sprzęt działa jak nowy, a ja odzyskałam spokój ducha Małgorzata KG - ocena (1) Bardzo sprawna obsługa, kontakt, wszystko naprawione w moment, bardzo polecam... KG Aleksandra C. - ocena (1) Usługa wykonana rzetelnie, fachowiec kompetentny i do tego punktualny. Polecam! Aleksandra C. U - ocena (1) Bardzo sprawna obsługa - w ciągu niespełna 1,5godz od zgłoszenia usterki... U Mariola - ocena (1) Obsługa była pomocna. Na pewno wrócę w razie potrzeby! Mariola Małgorzata - ocena (1) Byłam przekonana, że to koniec mojego sprzętu, a jednak! Małgorzata Wiel - ocena (1) Technik schludnie ubrany, naprawił sprzęt w pierwszej wizycie Wiel Agnieszka - ocena (1) oszczędność czasu i nerwów polecam! Agnieszka Krystyna - ocena (1) Naprawa pralki. Szybko i skutecznie. Polecam. Krystyna Katarzyna - ocena (1) Zdecydowanie polecam tę firmę, bo to prawdziwi profesjonaliści! Katarzyna AG - ocena (1) Nie polecam. Usługa niby zrobioną, jednak w dalszym ciągu problem ten sam z... AG Radosław - ocena (1) Super! Polecam usługi! Radosław Ag - ocena (1) Sprawna naprawa, pan ma fach w ręku, naprawdę polecam. Cenowo również super! Ag Tomek K - ocena (1) Punktualnie, w zasadzie co do minuty:) zmywarka naprawiona w ciągu 1.5h, pan... Tomek K Magdalena - ocena (1) Pan szybko i sprawnie ogarnął moje zepsute AGD. Widać, że zna się na rzeczy. Magdalena Ewa - ocena (1) Sprawność i profesjonalizm. Usługę polecam Ewa Mirosław - ocena (1) Bezproblemowo -zdecydowanie polecam! Mirosław