Agnieszka - ocena (1) Genialnie sobie poradzono z moją zmywarką! Agnieszka klient - ocena (1) super bardzo dobre klient Mariusz - ocena (1) Moja lodówka dostała drugie życie, a ja zaoszczędziłem sporo nerwów. Mariusz
R - ocena (1) Szybka i sprawna naprawa zmywarki, profesjonalna obsluga. Bardzo polecam! R Marek - ocena (2) Po raz trzeci korzystałem z ich usług. Pralka, piekarnik i expres do kawy.... Marek Agata - ocena (1) znam Pana z innego miejsca, wszystkie maszyny jakie maiłam, a były bardzo... Agata Janusz - ocena (1) Ekspresowa pomoc ze sprzętem, fachowcy! Janusz Rom - ocena (1) Bardzo nieprofesjonalna firma. Technik nie przyjechał w umówionych godzinach,... Rom Eduard - ocena (1) Jestem pod wrażeniem. Zadzwoniłem do Państwa, żeby się umówić na diagnozę... Eduard Rafał Gordon - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście. Rafał Gordon Barbara - ocena (1) szybka akcja i wszystko w sam raz Barbara Katarzyna - ocena (1) Szybko, sprawnie i bezproblemowo Katarzyna Maria - ocena (1) Moja opinia o jakości usługi tej firmy całkowicie różni się od poprzednich.... Maria Jakub - ocena (1) Polecam każdemu, kto szuka solidnej naprawy Jakub Elzbieta - ocena (1) Szybki i sprawny serwis. Solidni uprzejmi serwisanci. Firma godna polecenia Elzbieta Małgorzata - ocena (1) Sprzęt działa jak nowy, a ja odzyskałam spokój ducha Małgorzata KG - ocena (1) Bardzo sprawna obsługa, kontakt, wszystko naprawione w moment, bardzo polecam... KG Aleksandra C. - ocena (1) Usługa wykonana rzetelnie, fachowiec kompetentny i do tego punktualny. Polecam! Aleksandra C. U - ocena (1) Bardzo sprawna obsługa - w ciągu niespełna 1,5godz od zgłoszenia usterki... U Mariola - ocena (1) Obsługa była pomocna. Na pewno wrócę w razie potrzeby! Mariola