niezadowolony - ocena (1) Nie polecam tej osoby, totalnie nie kompetentny i unika klienta po wroceniu z... niezadowolony Arek - ocena (1) Pan Serwisant od zmywarki bardzo kompetentny. Oprócz doskonałej usługi także... Arek Tomasz - ocena (1) Rewelacja!!! Szybko, sprawnie i milo. Do tego konkretnie i w sensownej cenie.... Tomasz
Basia - ocena (1) Bardzo dziękuję Panu Markowi, szybko i konkretnie naprawił pralkę. Dziękuje... Basia Artur - ocena (1) Od dawna nie miałem tak dobrego doświadczenia z fachowcem jak z panem... Artur Joluś - ocena (1) Serdecznie polecam ! Joluś Sławek - ocena (1) Zgłoszenie reklamacyjne wykonane fachowo i bez problemów. Niestety nie udało... Sławek Joanna - ocena (1) Pełna kultura, punktualność i uczciwość tak powinien działać każdy serwis:)... Joanna Artur - ocena (1) Opinie piszę tylko wtedy, gdy usługa lub produkt były całkiem do niczego albo... Artur Iwona - ocena (1) Bardzo polecam! Sprawnie, zgodnie z ustaleniami, fachowo! Widać że Pan zna... Iwona Agnieszka - ocena (1) Firma zawiodła moje oczekiwania. Obsługa klienta była nieprofesjonalna, a... Agnieszka Wiktoria - ocena (1) Przemiły Pan przez telefon wyjaśnił i udzielił wskazówek jak poradzić sobie z... Wiktoria Sebastian - ocena (1) Niesamowita wiedza gościa od naprawy wzmacniaczy. Oddałem wzmacniacz NAD do... Sebastian Kazik - ocena (1) Wszystko super. Kontakt, koszty, terminy, jakość. Polecam. Kazik Barbara - ocena (1) Odebrałam z naprawy ekspress do kawy firmy Krups, wymieniony został... Barbara Ewa - ocena (1) Proszę unikać tego serwisu, zgłosiłam hałas pralki podczas prania,serwisant... Ewa Ewa Sygalt - ocena (1) Beznadziejny serwis, nie polecam!!! Przestały grzać dwa palniki na płycie... Ewa Sygalt Adi - ocena (1) Tragedia, tragedia,tragedia obsługa i czas realizacji masakra najgorszy... Adi Paula - ocena (1) Pełen profesjonalizm i duża wiedza. Zmywarka naprawiona w ciągu chwili.... Paula Daniel - ocena (1) Dzień przed sylwestrem 2024 , zadzwoniłem żeby się umówić na termin naprawy... Daniel