Weronika - ocena (1) Profesjonalna i miła obsługa :) Weronika Wrzeszczano - ocena (1) Po raz pierwszy korzystałem z usług Pana Marka przy naprawie pralki Bosch... Wrzeszczano Joanna B. - ocena (2) Super firma! dzień wcześniej przypomnienie o wizycie:), szybka i trafna... Joanna B.
Zadowolony klient - ocena (1) Serwis z górnej półki. Polecam Zadowolony klient Józef - ocena (1) Uzyskałem bardzo wyczerpującą informację na temat mojej zepsutej lodówki.... Józef Maria - ocena (1) Obsługa bardzo miła polecam . Maria Patryk - ocena (1) Bardzo sprawnie i szybko zrealizowana usługa. Serwisant dokładnie wiedział,... Patryk sz - ocena (1) Niestety nie mogę napisać nic dobrego. Dostarczyłem odkurzacz z błędem, który... sz Kodem - ocena (1) Krótko mówiąc: WOW! Wczoraj telefon z prośbą o możliwie najszybsze przybycie,... Kodem Marcin - ocena (1) Bardzo dobry kontakt, szybka naprawa poprzedzona weryfikacją usterki. Polecam Marcin Paweł - ocena (1) Polecam. Szybki i sprawny serwis. Paweł Mieszkanka Nowego Portu - ocena (1) Bardzo,szybcy,mili i kompetentni ludzie.Polecam !Mieszkanka Nowego Portu Mieszkanka Nowego Portu Natalia - ocena (1) Sprawnie, szybka reakcja i skuteczna wizyta. Natalia Marlena - ocena (1) Serwis Eldom-bis polecam jak najbardziej.Szybki termin wczoraj dzwonilam... Marlena Dana - ocena (1) Pan bardzo konkretny z dużą wiedzą, pralka naprawiona. Od razu wiedział co... Dana Małgorzata - ocena (1) Naprawa pralki Bosch Szybkość i skuteczność wykonania usługi, rozsądne ceny... Małgorzata jola27s@wp.pl - ocena (1) Szybka interwencja i pomoc w wydobyciu uwięzionego prania w pralce,ułamany... jola27s@wp.pl Lucyna - ocena (1) Gorąco polecam !!! Od momentu zgłoszenia w ekspresowymi tempie otrzymałam... Lucyna Maciek - ocena (1) Szok, że może funkcjonować taki serwis - przyjeżdża serwisant, diagnozuje... Maciek Andrzej - ocena (1) 250 za przyjazd, diagnozę i pożegnanie się, bo naprawa się nie opłaca Andrzej