ANNA - ocena (1) Jestem stałą klientką p.Marka.Ostatnio naprawiał mi pralkę Candy i w bardzo... ANNA Bogdan - ocena (1) Doskonały serwis . Serdecznie polecam . 5 star Bogdan Irena - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z usług Serwisu na Kołach! Moja suszarka do ubrań... Irena
Andrzej - ocena (1) Świetny serwis AGD! Bardzo sprawna i szybka obsługa przyjechali tego samego... Andrzej Jan - ocena (1) Tak dobrego serwisu jeszcze nie widziałem! Wszystko przebiegło idealnie od... Jan Małgorzata - ocena (1) Fachowo, z zaangażowaniem, sprawnie, punktualnie, sympatycznie - czego chcieć... Małgorzata Joanna Szyszko - ocena (1) Profesjonalnie, rzetelnie, terminowo. Polecam wszystkim Joanna Szyszko Aneta - ocena (1) Bardzo dobry fachowiec. Szybka diagnoza. Niska cena. Polecam dla każdego!... Aneta Sylwia - ocena (1) Dobry serwis, jest OK Sylwia Artur - ocena (1) Wszystko w porządku, polecam Artur Weronika - ocena (1) Profesjonalna i miła obsługa :) Weronika Wrzeszczano - ocena (1) Po raz pierwszy korzystałem z usług Pana Marka przy naprawie pralki Bosch... Wrzeszczano Joanna B. - ocena (2) Super firma! dzień wcześniej przypomnienie o wizycie:), szybka i trafna... Joanna B. Zadowolony klient - ocena (1) Serwis z górnej półki. Polecam Zadowolony klient Józef - ocena (1) Uzyskałem bardzo wyczerpującą informację na temat mojej zepsutej lodówki.... Józef Maria - ocena (1) Obsługa bardzo miła polecam . Maria Patryk - ocena (1) Bardzo sprawnie i szybko zrealizowana usługa. Serwisant dokładnie wiedział,... Patryk sz - ocena (1) Niestety nie mogę napisać nic dobrego. Dostarczyłem odkurzacz z błędem, który... sz Kodem - ocena (1) Krótko mówiąc: WOW! Wczoraj telefon z prośbą o możliwie najszybsze przybycie,... Kodem Marcin - ocena (1) Bardzo dobry kontakt, szybka naprawa poprzedzona weryfikacją usterki. Polecam Marcin