Andrzej, Gdańsk Siedlce - ocena (1) Korzystaliśmy 2 razy, naprawa pralki Bosh. Za każdym razem Pan był... Andrzej, Gdańsk Siedlce Paulina - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z tą firmą . Wszystko bardzo dokładnie... Paulina Stanisław - ocena (1) Bardzo szybko i sprawnie, nie potrzeba kupować nowej zmywarki, polecam :) Stanisław
Lena - ocena (1) szybko i jakościowo. polecam Lena BZ - ocena (1) Pełen profesjonalizm - szybko i skutecznie. Dziękuję i pozdrawiam BZ Wika - ocena (1) Pracownik bardzo sympatyczny, rzeczowy. Szybki dojazd. Polecam Wika Piotr z Moreny - ocena (2) Pan Przemek ogarnął temat niedziałającej suszarki bardzo szybko i co... Piotr z Moreny Eliza - ocena (2) Zdecydowanie najlepszy serwis AGD, pan Przemek przesympatyczny, a przede... Eliza Ja - ocena (1) Polecam uslugi , Ja Mateusz - ocena (1) Cały serwis mega szybko, sprawnie i bez naciągania na zbędne koszta. Zmywarka... Mateusz Ala - ocena (1) Wszystko OK ! Polecam pełen profesjonalizm ! Ala Ania - ocena (1) Zdecydowanie polecam. Pan Krzysztof to świetny fachowiec, wie co robi i gdzie... Ania Maksym - ocena (1) Szybko i skutecznie Maksym Zdegustowany klient - ocena (1) Kolejna 2 przygoda z serwisem. I powiem szczerze, że Panie, które tam pracują... Zdegustowany klient jw - ocena (1) super firma!!! strasznie sympatyczne panie na infolinii, serwisant który był... jw Arek - ocena (2) Wszystko naprawione od ręki, serwisant wpadł na chatę i szybko rozprawił się... Arek Zyga - ocena (1) Szybko solidnie niedrogo Zyga Romek - ocena (1) Polecam szybką reakcją naprawą i zadowolenie zony Romek D S - ocena (1) Dla mnie to najlepszy serwis, z którego korzystałam dwukrotnie (naprawa... D S Anna - ocena (1) Szybko, przemily kontakt, fachowa usluga. Polecam z przekonaniem! Anna