KS - opinia (1) Najgorszy serwis z jakim się spotkaliśmy. Urządzenie w naprawie od stycznia... KS Piotr - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z usługi serwisu. Wszystko załatwione w ciągu... Piotr Karolina - opinia (1) Sprawnie, miło, profesjonalnie Karolina
Katarzyna - opinia (1) Profeska bardzo szybko, solidna firma polecam ! Katarzyna Katarzyna - opinia (1) Profeska bardzo szybko, solidna firma polecam ! Katarzyna Daniel - opinia (1) Nie polecam nie szanują klienta Sprawa zgłoszona do producenta. Daniel Magdalena - opinia (1) Zepsuła nam się grzałka w pralce. Dzwoniliśmy w poniedziałek po południu, na... Magdalena AGA - opinia (1) Usługa/naprawa pralka elektrolux - wykonana rzetelnie i terminowo - Polecam ! AGA J 23 - opinia (1) !!!!!! rece z daleka od tej firmy.!!!!!!!!! Zabrala zmywarke do naprawy... J 23 Grzegorz - opinia (1) Bardzo rzetelny i fachowy mechanik zna się na swojej pracy i widać że to... Grzegorz Karolina - opinia (2) Serwis pierwsza klasa. Pan pomocny w każdej kwestii. Naprawy, serwisu,... Karolina Małgorzata i Mariusz - opinia (2) Bardzo miły i sympatyczny serwisant, mało tego, dodatkowo pomógł nam w... Małgorzata i Mariusz EJW - opinia (1) Jestem zadowolona z usługi jak zwykle EJW Sebastian - opinia (1) Zamówiłem serwis do zmywarki. Zaczęło się od błędnej diagnozy i wyceny.... Sebastian Marlena - opinia (1) Profesjonalna obsługa oraz fachowość, do tego uprzejmość. Naprawiałam płytę... Marlena Jacek - opinia (1) Znakomita obsługa. Usługa zrealizowana w błyskawicznym tempie tego samego dnia. Jacek Alicja - opinia (1) Omijać z daleka! Sprzęt oddany do naprawy w połowie lutego. Do połowy marca... Alicja Marek - opinia (1) Pełen profesjonalizm. Korzystałem już po raz trzeci Marek C.D. - opinia (1) Nie polecam. Umawia się, nie przychodzi i nie odbiera telefonów. C.D. Krzysztof - opinia (1) Naprawa pralki. Bardzo szybki przyjazd i diagnoza. Panowie byli w środę a z... Krzysztof