Natalia - opinia (1) Polecam, szybko sprawnie i nie drogo Natalia Natalia - opinia (1) Polecam, szybko sprawnie i nie drogo Natalia Natalia - opinia (1) Polecam, szybko sprawnie i nie drogo Natalia
Agnieszka - opinia (1) Jestem zadowolona z usługi. Sprawnie rozwiązany problem. Polecam. Agnieszka Bartosz T - opinia (1) Rewelacyjna jakość obsługi u podejście do klienta. Bartosz T klient GA Wiczlino - opinia (1) Polecam. Fachowa i szybka naprawa, a do tego instrukcja lepszego użytkowania... klient GA Wiczlino Klientka Ela - opinia (1) Polecam. Pan Marek naprawiał zmywarkę i pralkę u nas. Solidnie :) Klientka Ela Inka - opinia (1) Bardzo szybko i sprawnie. Bardzo dobry, szybki kontakt i prawie... Inka Daria - opinia (1) Rewelacja! Świetny fachowiec, który woli naprawić niż wymienić, przystępne... Daria Marcin - opinia (1) Naprawa thermomixa bez żadnych zastrzeżeń. Szybko, profesjonalnie, po... Marcin zadowolona klientka - opinia (1) Polecam z czystym sumieniem. Fachowiec, który zna się na rzeczy. zadowolona klientka Katarzyna - opinia (1) Pełen profesjonalizm. Usterka zlokalizowana i naprawiona w ciągu chwili w... Katarzyna Artur - opinia (1) Bardzo szybka i fachowa obsługa.Szczerze polecam !!!!!! Artur Marcin z Gdyni - opinia (1) Super polecam , terminowość i fachowa robota przez serwisanta. Marcin z Gdyni bodzio - opinia (1) super serwis polecam cena również pystępna bodzio Krzysztof - opinia (1) Bardzo komunikatywni, uprzejmi i rzetelni. Przy dobrym opisie objawów awarii... Krzysztof Sylwia - opinia (1) Polecam! Punktualny, rzeczowy i tani. Sylwia Klaudia - opinia (1) Miałam szczęście, bo Pan przyjechał do mnie w ciągu pół godziny od telefonu... Klaudia Marcin - opinia (1) Polecam! To było naprawdę miłe spotkanie. Efekt, w tym cena za usługę i... Marcin Edyta - opinia (2) Polecam! Świetna obsługa, fantastyczny kontakt, ogromna elastyczność, niskie... Edyta