Piotr - opinia (1) Tylko mogę tego Pana polecać !!! Terminowo, bez naciągania na części - W... Piotr Ela - opinia (1) Wszystkim pacjentom z niedomaganiami stawowo-mięśniowymi czy z urazem... Ela Dariusz B - opinia (1) Obsługa na bardzo dobrym poziomie. Thermomix tm5 w poniedziałek przywieziony... Dariusz B
Julia Kuc-Mikłaszewicz - opinia (1) Sprawna i miła obsługa. Wszystko bardzo szybko, naprawa piekarnika w zasadzie... Julia Kuc-Mikłaszewicz Marek - opinia (1) Bardzo miła i rzetelna obsługa. Ekspres naprawiony bardzo szybko i super... Marek BEATA - opinia (1) Sprawnie, responsywnie, sympatycznie, polecam, dobry kontakt. Naprawiłam... BEATA Mac - opinia (1) Najgorszy serwis ever jaki widziałem. Piszą, że czynne 24/7 a odbiera jakaś... Mac Mirela Kowolik - opinia (1) Jestem pod wrażeniem: punktualny, kulturalny fachowiec, który naprawił moją... Mirela Kowolik Kamil - opinia (1) Sprawnie naprawiona zmywarka i ledy w salonie Kamil Bartek - opinia (1) Świetna osoba, fachowiec z dużym doświadczenie, nie nakręca tylko diagnozuje,... Bartek Magdalena - opinia (1) Awarię zgłosiłam przez stronę AEG/Electrolux. Bardzo szybko otrzymałam... Magdalena Kasia - opinia (1) Zepsuta lodówka. Wizyta serwisanta umówiona na 9.09. Rano info, ze wizyty nie... Kasia Marcin - opinia (1) Szybki kontakt szybka naprawa same superlatywy Marcin Aneta - opinia (1) Niestety Pan wziął ode mnie 200 zł za naprawę zmywarki, nie naprawił, umawiał... Aneta Edyta - opinia (2) Naprawa zmywarki odbyła się bardzo sprawnie, a co najważniejsze skutecznie.... Edyta Andrzej - opinia (1) Pan wymienił w lodówce termostat, pobrał 250 zł. Niestety nie rozwiązało to... Andrzej Marek Goska - opinia (1) Super! Pan zastępujący ogromna fachowość, wiedza i doświadczenie. W 100%... Marek Goska pz - opinia (1) Super fachowiec, widać, że zna się na swojej pracy. Bardzo miły i... pz PF - opinia (1) Szybki, sprawny i terminowy serwis thermomiksa. Polecam PF Mati - opinia (2) Nie polecam tej firmy, dwa razy u mnie byli naprawiać te sama rzecz i dwa... Mati