Marek - opinia (2) Szybka reakcja - w dniu zgłoszenia udało się nie tylko umówić wizytę, ale... Marek BS - opinia (2) Ekspresowa i skuteczna naprawa zmywarki, polecam! BS Mateusz - opinia (2) Radzę trzymać się z daleka. Naprawa zmywarki, pokazywał się błąd odnośnie... Mateusz
Joanna Cz. - opinia (1) Prawdziwi fachowcy sympatyczni i konkretni. Joanna Cz. Marcin - opinia (2) Naprawa pralki przebiegła bardzo sprawnie, a co najważniejsze skutecznie.... Marcin Marta - opinia (2) super i z zaangażowaniem Troska o klienta, świetny kontakt i szybka reakcja... Marta Joanna - opinia (2) Popsuła się nam 14 letnia zmywarka. Zadzwoniłam, wycenili przez telefon na... Joanna Adam - opinia (2) Przesympatyczny młody człowiek. Pełen profesjonalizm.jestem bardzo zadowolony... Adam Pan Tomasz Szumiata wymiata! - opinia (1) Rzetelny fachowiec. Naprawa zmywarki jak i diagnoza przebiegła szybko,... Pan Tomasz Szumiata wymiata! Bartek - opinia (2) Bardzo szybko !! od telefonu po 15 min pojawił się serwisant, wstępnie usunął... Bartek Marcin - opinia (1) Szukałem tej firmy czy jeszcze istnieje. Nazwę znam, bo zostawili naklejkę po... Marcin Iwona - opinia (2) Bardzo rzetelna firma. Sprawa załatwiona bez problemu. Polecam. Iwona Karolina - opinia (1) Naprawa ekspresowa. Jestem bardzo zadowolona. Karolina Janusz Pawelec - opinia (2) W dniu 22.03.2021 zgłosiłem awarię zmywarki wyświetlił się kod 30 , w dniu... Janusz Pawelec Hanna - opinia (1) Pan Tomasz jest bardzo miłym człowiekiem. Żartuję i uśmiecha się bez przerwy.... Hanna Wasyl - opinia (1) Gwarancja na pralkę skończyła się pół roku temu, no i po co działać jeszcze z... Wasyl Dominika - opinia (1) Konkretna i szybka usługa. W bardzo przyzwoitej cenie. Pan przyjechał... Dominika Ania - opinia (2) Korzystałam z serwisu Fix All już dwukrotnie, raz przy naprawie pralki a... Ania Thomas - opinia (2) Profesional. The best............. Thomas Maciej - opinia (1) Korzystałem kilka razy. Lepiej, rozsądniej i uczciwiej się nie da. Jest powód... Maciej