Marshalek - opinia (1) Naprawa zmywarki, wyciek wewnętrzny. Usługa naprawy terminowa, fachowa, cena... Marshalek Henryk - opinia (1) Jestem zbulwersowany zachowaniem p. Na górskiego. Po przybyciu do naprawy (z... Henryk Krzysztof - opinia (1) Bardzo solidny i przystępny czasowo serwis. Krzysztof
D.Olkowski. - opinia (1) Świetny kontakt,błyskawiczna naprawa i to w sobotę. Korzystna cena za usługę.... D.Olkowski. Agnieszka - opinia (1) Szybka, sprawna naprawa kuchenki gazowej, polecam :) Agnieszka renegat - opinia (1) Bardzo polecam, pełen profesjonalizm. renegat Paweł - opinia (1) Szybko i sprawnie. Nawet starą zmywarkę Amica dało się reanimować... Polecam !!! Paweł Maja - opinia (2) Solidnie, uczciwie. Polecam bardzo! Maja Ewa - opinia (1) Szybka diagnoza i naprawa. Polecam Ewa Anna - opinia (1) Bardzo profesjonalny serwis inni serwisanci nie widzieli możliwości naprawy... Anna Gdynianin - opinia (1) Szybko, sprawnie i bez problemów naprawiona zmywarka Gdynianin Joanna - opinia (1) Szybki przyjazd, w ten sam dzień. Miła obsługa. Zmywarka wiekowa, ale... Joanna Judyta - opinia (1) Korzystałam wielokrotnie. Super serwis. Polecam znajomym. Judyta MSM - opinia (1) Szczerze polecam. Bardzo profesjonalnie i rzetelnie. MSM MSM - opinia (1) Szczerze polecam. Bardzo profesjonalnie i rzetelnie. MSM Krzysztof Gdańsk - opinia (1) Z pełną odpowiedzialnością polecam, na czas, pełen profesjonalizm i kultura... Krzysztof Gdańsk Najgorszy serwis w Trójmieście! (2) Zdecydowanie nie polecam, omijać szerokim łukiem. Oddałam sprawny expres,... Klient Piotr - opinia (1) Wezwałem serwisanta do zmywarki. Wyciek, którego poprzedni serwisant nie... Piotr Dawid - opinia (1) Bardzo szybka i sprawna obsługa. Polecam! Dawid Dariusz z Banino - opinia (1) Zacznę od tego, że Polecam Pana zdecydowanie za: 1.Dobry kontakt 2. Jak sie... Dariusz z Banino