Tadeusz K - opinia (1) Żenada, w każdym przypadku nie polecam. Pomylił godziny, adres. po wielu... Tadeusz K ANETA - opinia (1) Miałam problem ze zmywarką Bosh i zależało mi na czasie. Serwis przyjechał... ANETA Tomasz - opinia (1) Polecam pana Tomasz. Podczas zgłoszenia konkretne pytania jaki sprzęt co... Tomasz
delongi - opinia (1) Bardzo solidnie, szybko, niedrogo, bardzo dobry kontakt. Ekspres naprawiony w... delongi Zimkaa - opinia (1) Pełen profesjonalizm. Z czystym sumieniem polecam każdemu w potrzebie! Zimkaa Krzysztof - opinia (1) Rzeczowo, transparentnie i tanio - już trzecie pokolenie naszej rodziny... Krzysztof Luiza - opinia (1) Bardzo polecam tego Pana, szybko, sprawnie i miło Luiza Cyprian - opinia (1) Pan Marek, Najlepszy specjalista od sprzętu AGD w Trójmieście, nikt nie zna... Cyprian Grzegorz - opinia (1) Zadowolonym dziś po wizycie fachowców rzadko człowiek jest zwłaszcza że... Grzegorz Kamil - opinia (1) Jestem zachwycony obsługą klienta, profesjonalizmem i czasem naprawy. Firmę... Kamil Barbara z Brzeźna - opinia (1) Znakomity fachowiec, bardzo profesjonalny, uprzejmy, punktualny. Bardzo... Barbara z Brzeźna PIOTR - opinia (1) Szybko, sprawnie i profesjonalnie. PIOTR Agata - opinia (1) Pozytywne zaskoczenie. Panowie przyjechali tego samego dnia, w którym... Agata Klientka gdansk - opinia (1) Ta firma to jakies nieporozumienie. Nie bardzo wiem skad te wszystkie oceny.... Klientka gdansk Anka - opinia (1) Jestem pod wrażeniem jakości obsługi - po telefonicznych ustaleniach panowie... Anka marek - opinia (1) Polecam każdemu. Szybka, fachowa naprawa za bardzo przystępna cenę. marek UCh - opinia (1) Męczyłam się z innymi "fachowcami" przez trzy tygodnie, którzy nie potrafili... UCh Urszula - opinia (1) Najlepszy fachowiec, z jakim się spotkałam! Słowny, rzetelny, kompetentny,... Urszula Monika - opinia (1) Naprawa zmywarki; błyskawiczna diagnoza, sprawna naprawa, rozsądna cena.... Monika Marcin - opinia (1) Ekspres naprawiony na drugi dzień. Działa jak trzeba. polecam!!! Marcin