....UWAŻAJCIE NA NICH (1) ..... już wiele osób mnie ostrzegało przed ta firmą. Ale pomyślałam błędy... Dorota Kpina (1) Zadzwoniłem do firmy w sprawie naprawy pralki, umówiłem się na wizytę na... Radek KOMPLETNE DNO (1) 30.01.2009 roku odałem w Gd-Wrzeszczu (filia firmy w Gdyni)do naprawy... zdesperowany klient
Naprawdę dobry serwis (1) Skorzystałam z usług Serwisu Eldom przy awarii kuchenki mikrofalowej -... Małgorzata skarga (2) Beznadziejny serwis.Dwa razy odkurzacz Zelmera oddawałam do reklamacji.To co... Urszula ... (2) 20.05.08 po rzaz pierwszy pojawił się u mnie technik-paprak ( technik nr 23 )... Mariusz Polecam (1) Ja osobiście polecam ten serwis. miałam problem z pralką Elektrolux,... Ewa śmiechu warte (1) przyjechal pan wymienil jedna czesc pralka nadal nie dzialala,pieniadze za to... tinax1 Nie polecam (2) Zepsuła mi się pralka;pan z serwisu sprawdził co i jak,powiedział,że to... aqua mieciu - opinia (1) Zdecydowanie nie polecam!!! Firma totalnie nie kompetentna!!! Wypisują... mieciu Szybko i sprawie :) (1) Oddałam do naprawy expres krups XP7240, jestem bardzo zadowolona z wykonanej... Magdalena Lehmann Dawid - opinia (1) Ja z ta firma nie mialem zadnych problemow, sprzet (mikrofala Whirlpool)... Dawid :) (1) Usługa dotyczyła hydrauliki. Problem został rozwiązany błyskawicznie a cenna... as Zanim cokolwiek dam do naprawy to mocno się zastanowię... (1) Moje perypetie z powyższym zakładem trwały od marca. Dziasiaj mam nadzieję... Ewa Maciejewska