TRAGEDIA (1) myślałem, że takie rzeczy można zobaczyć jeszcze tylko w filmach Barei ale... Rafał Solidny i uczciwy człowiek (1) Firma solidna - szybka reakcja, bardzo konkurencyjne ceny. Dostępność części... Remigiusz Gumoś Nie polecam (1) Trzy razy dzwoniłem w sprawie lodówki. Mimo obietnic że technik przyjedzie w... Alisly
amica to tragedia (1) sprzęt do du..., serwis do du.... załuje że kupiłem kuchenke do zabudowy,... michalbeck Usterka - fuszerka (1) Zepsuła mi się pralka. Panowie przyjechalki, szybko coś odkęcili, popukali i... Art klient - opinia (1) Naprawiana była zmywarka, której nie naprawił serwis na Porębskiego, zresztą... klient Zdecydowanie polecam (1) Pan Marek pojawił się w ciągu 2 godzin od przyjęcia zgłoszenia - punktualnie!... Magda ten Pan to jakas pomylka (1) Rozwalila mi sie blokadala do pralki whirpool. Pan najpierw przywiozl jedna i... pawel .... (1) Nie polecam nikomu korzystanie z usług tej firmy zostałem oszukany na 150 !!!... Wojtek Alicja - opinia (1) Bardzo sympatycznie i profesjonalnie! Polecam wszystkim. Szczegolnie... Alicja Żenada (1) Podobna sytuacja jak powyżej- technik został umówiony na określoną godzinę... Aleksandra Naprawa lady (1) Już kiedyś korzystałam z usług Tej firmy i byłam zadowolona , pomimo że... dorota Fachowiec (1) Zostałammile zaskoczona przez fachowca,wezwanego do zepsutej... Grazyna Seńczuk Solidna Firma (1) Mieliśmy problem z lodówką.Dwóch wezwanych techników nie naprawiło jej.Jeden... Franciszek Majewski zdecydowanie polecam (2) Zgłosiłem problem z pralką w piątek przed południem, Pan Marek przyjechał na... Marek Serwis z klasą (1) Wiele razy wzywałam fachowca do mojej pralki,nikt nie chciał mi pomóc.Wszyscy... Ula z Sopotu .... (1) Po przygodzie z poprzednim serwisem poszukałem na trojmiasto.pl jakiegos... Krzysztof Nic dodać! (1) U Pana Hutnika naprawiam sprzęt od ponad 10-ciu lat. Nigdy się nie zawiodłem.... Fabian ciężko ocenić... (1) ...skoro nikt nie przyjechał. Zadzwoniłem o 11, umówiłem się na 13. O 14... Marek Polecam ! tym ktorzy maja tyle czasu aby regularnie odwiedzac ten pseudo-serwis (1) czekajac na czesc zamienna. czekam tak juz 6tydzien. Serwis nie liczy sie z... niezadowolony