jestem bardzo zadowolona (1) Przyjechało dwóch przesympatycznych panów. Uśmiechnięci i mili od samego... Marzena T. z Gdyni bardzo rzetelnie (2) Właściciel firmy bardzo profesjonalnie podchodzi do przyjętych zleceń,... Mirek dobra usługa (1) 15 stycznia została mi naprawiona pralka za nieduże pieniążki szybko i... klientka Ania z Gdańsk
Polecam (1) Kupa prania zepsuta pralka.Wystarczył telefon. Przyjechał serwisant w mik... Renia z Gdańska Naprawa pralki BOSCH (1) Jestem szczęśliwym posiadaczem pralki Bosch, która 8.01.2010 uległa awarii.... KW Polecam solidny serwiis (1) Zepsuła mi się pralka.Wpadłam w panikę,sterta prania.Koleżanka poleciła mi... Renia z Gdańska DOBRE NAPRAWY (1) Mam kilkuletnią pralkę,która od pewnego czasu bardzo hałasowała,a w końcu... MAREK GDYNIA Anna - opinia (1) Nie zgadzam się z poprzednię opinią!!! Firmę wybrałam za posrednictwem tej... Anna Polecam wszystkim (1) Zepsuła mi się pralka,a tu okres świąteczny.Myślałem że nikt nie... Beno z Gdyni serwis na piątke (1) Zepsuła mi się lodówka co robić na nową mnie nie stać .Zadzwoniłam do serwisu... MILENA szybko i sprawnie (1) Serwis 1 klasa. Polecamy oczywiście. M+A Tomek,Gdańsk - opinia (1) Szybka i rzetelna naprawa na miejscu,miły kontakt,punktualność,gorąco polecam! Tomek,Gdańsk NIE POLECAM NIE PRZYJEŻDZAJĄ DO KLIENTA!!!! (1) Zamówiłem usługę o 9 rano.Informację dostałem że technik przyjedzie po... Marcin Zdecydowanie polecam (1) Bardzo dobry serwis. Serwisant, mimo iż trochę spóźniony, okazał się... P. Polecę każdemu (1) Takich fachowców jak Pan Roman ze świecą można szukać: słowny, nie spóźnia... Agata Grzegorczyk Szczerze polecam!!!!! (1) Szybko, sprawnie i przede wszystkim pełny profesjonalizm. Zgłosiłam do... Małgorzata klient - opinia (1) Naprawa pralki trwała ok 2h zakończona sukcesem. Na naprawę dana gwarancja o... Łukasz Super FACOWIEC (1) Nie samwite ze są jeszcze tacy fachowcy tj. miły , uprzejmy , dokładny no i... Tomasz Polecam P. Romana Hutnika, jako bardzo solidnego wykonawcę (1) Nie mogłam napisać natychmiast, bo zepsul mi sie komputer. Czynię to, zatem,... Magdalena szybko i rzetelnie (1) dojazd do klienta w ekspresowym czasie, profesjonalizm, gwarancja, cena... vanessaemail