Asia - opinia (1) Bardzo serdecznie polecam. Nawet w czasach pandemii udało się bez problemu... Asia MW - opinia (1) Sprawna, profesjonalna obsługa za rozsądną cenę. Polecam!! MW JR - opinia (1) Polecam serwis. Padł mi piekarnik, przyczyna grzałka. Panowie odwiedzili mnie... JR
Krzysztof - opinia (2) Naprawa zmywarki. Usterki problematyczne w kilku podzespołach ale wszystko... Krzysztof Oskar - opinia (2) Zdecydowanie polecam ten serwis. Wszystko przebiegło bez zarzutu. Oskar Basia - opinia (2) Bardzo poważne profesjonalne podejście do klienta. Niestandardowa naprawa... Basia Aleksandra - opinia (2) Polecam „Serwis Fix All” z pełnym przekonaniem. Obsługa klienta na wysokim... Aleksandra Zawiedziona - opinia (1) Indukcja. Mimo podania w mailu numeru błędu przysyłają serwisanta bez... Zawiedziona Romuald - opinia (1) Super firma Romuald Gosia - opinia (1) Szczerze polecam złote ręce Pana Marka :) Naprawiał u mnie pralkę i zmywarkę.... Gosia Mariusz Oksywie - opinia (2) Super profesjonalna naprawa zmywarki i piekarnika w dobrej cenie. Polecam. Mariusz Oksywie Roberto - opinia (1) Super goście. Nawet nietypowe rozwiązania można z nimi umówić i wszyscy są... Roberto Karolina - opinia (1) Naprawa pralki. Bardzo dobry kontakt. Pan bardzo miły i słowny. Sprawnie i... Karolina Krzysztof - opinia (1) Jak najbardziej na tak. Fachowość i przystępna cena Krzysztof Anna - opinia (1) Dzieki Panom z serwisu juz nie boje sie naglych usterek sprzetu AGD.... Anna Maciek - opinia (1) Serwis płyty indukcyjnej bosch. okazało się że z jakiegoś powodu zmieniła się... Maciek Tomasz - opinia (1) Świetny fachowiec, szybka i niedroga naprawa, profesjonalna pomoc. Mogę... Tomasz Magdalena I. - opinia (1) Dobra robota! Umówiłem się przez stronę, pan Karol był jeszcze tego samego... Magdalena I. Monika - opinia (1) Szybko sprawnie i przystępnie. Polecam Monika Martyna - opinia (1) Polecam Pana Marka z całego serca, ekspresowe tempo zarówno umówienia wizyty... Martyna