Gdynia (1) Jestem po wizycie serwisu , przemiły człowiek , kompetentny , konkretny ,... zuza PZ - opinia (1) Zdecydowanie polecam, przede wszystkim za fachowość. PZ Profesjonalista (1) Właściwa diagnoza i bez naciągania. Niestety nie opłacało się reanimować... Jacek
Godny polecenia serwis AGD (1) Popsuta pralka, przyjechali na drugi dzień, naprawili w 30 minut, bez... Krzysztof I takich nam potrzeba! (1) Znalazłem firmę w internecie i zadzwoniłem w sprawie zmywarki. Rozmowa była... Zenon Zdecydowanie nie polecam. Wtopiona kasa (1) Serwis zamawiałem do naprawy zamrażalnika. Serwisant od razu był pewny ze... Mk bez wahania polecam (1) korzystaliśmy wielokrotnie. I polecaliśmy wielokrotnie. Ci, którzy dzięki... Katarzyna Najlepsi z najlepszych (1) Miałem do wymiany migawkę w D750. Serwis ten polecono mi jako alternatywę dla... Paweł Solidna naprawa (1) Pan Marek przyjechał następnego dnia od zgłoszenia usterki. Bardzo rzetelny i... Ewa zmywarka (1) fachowiec konkret, naprawił pompę w zmywarce, poinstruował jak korzystać ze... beata Super fachowiec (1) Bardzo dobry i szybki kontakt.profesjanalna obsługa. Moja zmywarka myje jak... Beata Bogdan - opinia (1) Niestety, całkowity zawód. Lekceważenie klienta. Mimo potwierdzeń o przyjęciu... Bogdan Naprawa pralki (1) Bardzo miło, sprawnie i tanio, polecam. Piotr Zmywarka i pralka (1) Łatwy i bezproblemowy kontakt z Panem spowodował, że już na drugi dzień o... A Super (1) Szybko, konkretnie i nie drogo Łukasz Zna się na robocie (1) Wie co robi. Juz trzeci raz szybka i trafna dignoza i skuteczna naprawa.... Marek Polecam z czystym sumieniem! (1) Mieliśmy problem z pralką, zadzwoniłam i nie spodziewałam się tak szybkiej... Aleksandra Zmywarka. (1) Rzetelna obsługa serwisanta,natychmiastowa diagnoza usterki,jakość wykonania... Grazyna. kompletnie odradzam (1) przestrzegam Pan nierzetelny , totalnie nieodpowiedzialny , proszę sprawdzić... Asia thermomix (1) Jestem bardzo zadowolona. Maria