Martyna - opinia (1) Polecam Pana Marka z całego serca, ekspresowe tempo zarówno umówienia wizyty... Martyna Edyta - opinia (1) Niby szybko ale mam problem z maszyną nadal ,dużo zapłaciłam i nie może... Edyta Ola - opinia (1) Myślałam, że opinie o serwisie to taka trochę ściema, jak to często na tym... Ola
Mirosław - opinia (1) Monter otrzymał zapłatę za naprawę pralki, ale po jego wyjściu okazało się,... Mirosław Bożena - opinia (1) Masakra.Czekałam na wymianę części 3 tygodnie po czym serwisanta nie... Bożena kasia - opinia (1) Super fachowiec, udzielił bardzo szczegółowych porad przez telefon, na pewno... kasia Asia - opinia (1) Pan zażądał pieniędzy za usługę nie udzialając przy tym jakichkolwiek... Asia Emilia - opinia (1) Polecam usługi pana Tomasza. Szybko, rzetelnie i sprawnie. polecam! Emilia marCin - opinia (1) Naprawa pralko - suszarki na najwyższym poziomie. Sprawna, szybka diagnoza... marCin Naprawa szybka, skuteczna i w dobrej cenie. (1) Jedyny minus, to trochę zbyt długa obsługa klientów. Jeden człowiek na... Damian Skorzystałem kolejny raz i polecam bez wahania (1) Z Serwisu Na Kołach skorzystałem po raz trzeci. Zepsuta pralka Bosch.... Jacek Polecam (1) Szybko, sprawnie, rzeczowo, w przystępnej cenie. Polecam. Wygląda na to, że... trab Uczciwy i profesjonalny (1) Trafnie,telefonicznie i ... bezpłatnie p. Marek poradził co należy zrobić,... Beata Kuzniar Porządny fachowiec (1) Polecam zna się na rzeczy i cenowo też ok Romanw inż - opinia (1) Znakomity fachowiec, w dodatku o wysokiej kulturze osobistej. Asystowanie... inż Uszkodzona maglownica (1) Nie polecam, bardzo drogie usługi.Dodatkowo nie uprzedzaja o kosztach... nitecka Gorąco polecam (1) Bezproblemowo umówiony termin, elastyczne podejście do klienta. Trafna... Krzysztof Dobry fachowiec (1) mobilny, sprawny, słowny, rzetelny - polecam Lidia Nie polecam (1) Fachowiec chyba się nie zna na naprawie zmywarek w ogóle. Za poświecenie... Małgorzata Naprawa pralki (1) Polecam w 100% ! Szybko, konkretnie i tanio ! Agata