Romek - ocena (1) Polecam szybką reakcją naprawą i zadowolenie zony Romek D S - ocena (1) Dla mnie to najlepszy serwis, z którego korzystałam dwukrotnie (naprawa... D S Anna - ocena (1) Szybko, przemily kontakt, fachowa usluga. Polecam z przekonaniem! Anna
K. - ocena (1) bardzo dobry i solidny specjalista. przede wszystkim slowny, o co trudno w... K. Michał - ocena (1) Polecam w 100%. Michał Ewa Urban - ocena (1) Szybka i bardzo fachowa i miła usluga. Ewa Urban Hieronim - ocena (1) Szybko, profesjonalnie, kulturalnie. Pełna i jasna informacja o zakresie... Hieronim Mariusz - ocena (1) Szybka fachowa obsliga Mariusz laura - ocena (1) Szybko i sprawnie, pralka naprawiona,cena też w porządku! laura Rafał - ocena (1) Naprawione,działa Rafał Elżbieta - ocena (1) Usługi jakie świadczy firma Pana Igora, są bardzo rzetelne i szybki czas... Elżbieta zadowolony klient - opinia (2) Serwis AGD zasługuje na moje pełne polecenie, jeśli potrzebujesz fachowej... zadowolony klient Janek - opinia (2) Szczerze facet tzw. orkiestra : naprawił solidnie, terminowo z uśmichem na... Janek Agata - opinia (1) Skuteczna diagnoza i naprawa pralki na miejscu. Agata Marta - opinia (1) Serdecznie polecam Ristretto Coffee. Pan Sławomir pomocny, życzliwy i... Marta Marcin Sosnowski - opinia (1) Bardzo szybka i sprawna naprawa bez zbędnego naciągania na koszta. Usterka... Marcin Sosnowski Adam - opinia (1) Bardzo szybka i sprawna obsługa. Pan Mieczysław zna się na swoim fachu.... Adam Tomek - opinia (1) Bardzo dobra komunikacja i szybko naprawili pralkę. Tomek JL - opinia (1) W porządku. Pan z dobrym kontaktem, punktualny, robił, co miał robić... JL Janwo - opinia (1) Nie polecam. Fachowcy,pożal się Boże. Zabrali sprzęt do naprawy,po 3... Janwo