Sprzedaż mieszkania była dla mnie procesem ciągle odkładanym, dlatego długo zastanawiałam się, czy w ogóle korzystać z usług pośrednika. Dopiero rozmowa z Panem Konradem Dudkiem zmieniła moje podejście.

Już na pierwszym spotkaniu zobaczyłam ogromną różnicę między nim a innymi agentami, z którymi wcześniej rozmawiałam. Pan Konrad nie zaczyna od obietnic, tylko od konkretnej analizy nieruchomości i realnej strategii sprzedaży. Wytłumaczył mi, jak wygląda rynek, kto może być potencjalnym kupującym i jakie działania mają sens, a jakie są tylko stratą czasu.

Bardzo doceniłam też sposób prowadzenia całego procesu. Wszystko było poukładane, spokojne i dopięte organizacyjnie. Miałam poczucie, że ktoś naprawdę pilnuje moich interesów, a nie tylko wystawia ogłoszenie i czeka na telefon.

Dziś z perspektywy czasu wiem jedno, gdybym od razu trafiła na Pans Konrada zaoszczędziłabym sobie wielu nerwów i kilku miesięcy niepotrzebnego czekania.

Jeżeli ktoś sprzedaje nieruchomość i chce mieć poczucie, że stoi za nim ktoś kompetentny, zdecydowany i naprawdę zaangażowany, to warto porozmawiać z Panemn Konradem.

Polecam i podpisuję się obiema rękami.