Marietta! Marietta!

Temat dostępny też na forum: Wesele
No i dobrze mi tak!!! Jestem kolejną wyrolowaną Panną Młodą bez sukni!!! BEEEEEE.... BUUUUUUU.....

GADAĆ MI SIĘ NIE CHCE!!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Marietta! Marietta!

hehehehe co ty nie powiesz

Pogotowie 997.

A wiecie co! Ja byłam w tym pieprzonym salonie! I te głupie babska które tam pracują zaczęły się mądrzyć i mnie pouczać i mówić że ja nigdy takiej sukini na taki rozmiar nie dostane a co dopiero wypożyczyć! A ja znalazłam i to bez żadnej łachy we Wrzeszczu! Naprawdę mogę polecić bardzo przyjemny salon BEAUTY i miła obsługa i suknie jak się patrzy!

A jak sie patrzy? Moze slepa jestes? A moze glucha i nie slyszysz co do ciebie mowia? A moze malo inteligentna i nie jarzysz od razu? A moze naprawde masz tylek jak szafa trzydrzwiowa i ciezko ci sie w cokolwiek wbic? Tak czy inaczej jestes beznadziejna! A tak w ogole przejadlas sie na tym forum i juz cie nie lubie wiec spadaj.

brawo santana, w końcu pod swoim(?) nickiem. a może ty masz taki duży tyłek i tobie właśnie odpowiadają podobnie: że nie znajdziesz sukni na taki rozmiar i to jest powodem dla którego tak wszystkich obsmarowujesz, co?

Czy ty musisz sie we wszystko wcinac, to nie bylo do ciebie.Bez twojej pomocy tez sobie poradze.A to ze w****iaja mnie te piekne salony nie jest tajemnica bo pisalam to wczesniej i sie tego trzymam.Moim celem jest wykonczenie tych co lepszych i gwarantuje ci ,ze za pomoca tego forum to mi sie uda predzej czy pozniej.Na koncu zajme sie reszta smieci.I bedzie posprzatane!Uda mi sie to dzieki takim osobom jak ty,ktore slecza na tym forum dniami i nocami i jeszcze wiecej i wierzą we wszystkie banialuki tu wypisywane.No to pa,do nastepnego razu!

no ale dlaczego zależy ci na zniszczeniu tych salonow, bo zrozumialabym (prawdopodobnie)gdybys robila to dla jaj, ale ty zioniesz nienawiscia, o co chodzi, santana?

Wiesz co?? Ty jesteś chyba bardzo zdesperowana i samotna! bo przesiadujesz na tym forum i piszesz same bzdury i tylko ludzi wkurzasz! Żal mi ciebie. :)))))

HA,HA,HA!!!!!!Daliscie się wpuscić w maliny frajerzy!!!!Jak wam sie podoba mój nowy NICK. Polecam inne wcześniejsze wywołane przeze mnie tematy!
Podpisano- nie uwierzycie, tak to ja Santana!!!
Już za chwilę nowe tematy, na inne salony w Trójmieście! Pa,pa.

Spadaj > Już za chwilę nowe tematy, na inne salony w Trójmieście! Pa,pa.

Soffi Larso.!

Bedzie i Soffi Larso, tylko troche cierpliwosci
widze ,ze jestescie moimi wielbicielkami ,lubie was krecic a wy jak te glupie sie dajecie,ale ponoc frajerka trzeba sie urodzic .Tylko kto was chce ?Pewnie jakis palant. Czekam na informacje od was o jakim salonie chcecie cos wiedziec- jestem do dyspozycji .Monia -na razie tylko dla was ,a tak naprawde jestem MONA LISA !!!

podejrzewam, że staefan i jolka--jolka to też ty, santana? ale nakręcasz się chyba sama. prawdopodobnie cierpisz na jakiś zespół paranoidalny!

jesteś w błędzie .To ja. Jolka - Jolka Pamiętasz !

ja też się podpisze ...

MONIA - to osoba która została wyrolowana przez Mariettę. Ja zaczęłam ten temat, a kolejna Monia, która odpowiedziała to prawdopodobnie wściekła osoba z Marietty. To najlepszy sposób na dobre samopoczucie panienek z salonu.
Mi już prawie przeszło, bo w innym salonie (mimo późnego czasu) znalazłam suknię i ślub miałam udany. Pa

To znaczy-prawie udany, gdyby narzeczony sie nie upił, teść się nie pobił, a teściowa nie dowiedziala sie że jestem w ciaży z jej sąsiadem.Pa

i jeszcze trochę więcej.... Czyżnie cudownie?! Zycie jest piękne.

monia napisał(a):

> To znaczy-prawie udany, gdyby narzeczony sie nie upił, teść się

> nie pobił, a teściowa nie dowiedziala sie że jestem w ciaży z

> jej sąsiadem.Pa

Ta, to chyba twoje przezycia. Domniemam ze jestes paskudna lafirynda ktora siedzi przed kompem dniami i nocami, o facecie to marzy odkad kolezanki zaczely sie umawiac. Pozostaje wiec tobie to co robisz pewnie od paru lat - masturbacja. Nie pisz wiecej tutaj glupia malpo bo nikt nie chce ogladac cie tu pod nieskonczona liczba nickow, ale twoj prostacki styl jest tak banalnie prosty do rozpoznania wiec probuj krecic dalej.

P.S.

Już nie dlugo, poniewaz trojmiasto.pl wprowadzi bana na numery ip i bedziesz mogla posiadac tylko jednego z****nego nicka. a co do ip to i wew beda monitorowane.

haha wkoncu zostanie wyeliminwanee burcatwo.

santana, czy ty jesteś niereformowalna? opanuj się!

> HA,HA,HA!!!!!!Daliscie się wpuscić w maliny frajerzy!!!!Jak wam
> sie podoba mój nowy NICK. Polecam inne wcześniejsze wywołane
> przeze mnie tematy!
> Podpisano- nie uwierzycie, tak to ja Santana!!!
> Już za chwilę nowe tematy, na inne salony w Trójmieście! Pa,pa.
Tylu psycholek w jednym miejscu naraz jeszcze nie widziałam............!!!!

odradzam

nudne to twoje ODRADZAM

Inne tematy z forum

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (215 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Łazienka (44 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem na etapie kupna kafli do lazienki ale nie wiem na jakie sie zdecydowac. Prosze...

Dj Waldzior (6 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...