FRYZJERKA PANI MARCELINA- POLECAM!!!! (1) Kolor (zmiana z brązu na rudy) i cięcie- MARZENIE! Efekt końcowy wyszedł... Magda polecam (1) Jestem stałym Klientem, najpierw u Pani Kasi, ostatnio na stałe Pani... kkk Fryzjerka- nie polecam (1) Dziwne to, gdy klientka uczy fryzjerkę, jak ta ma suszyć kręcone włosy, aby... stx
super że znów otwarte!!!! (2) Bardzo się cieszę z reaktywacji salonu!!!zawsze wychodziłam z Marilyn... mery papo - opinia (1) Po przeczytaniu reszty komentarzy postanowiłem skusić się na strzyżenie.... papo Zdecydownie polecam! (1) Wykupiłam w tym salonie kupon GRUPER na mikrodermabrazję z ultradźwiękami i... cicha bardzo zadowolona (1) Byłam w Marylin kilka razy i za każdym razem wychodzilam bardzo zadowolona.... Monika Profesjonalnie i sympatycznie (1) W tym salonie miałam dziś manicure i pedicure. Pani kosmetyczka bardzo... Patrycja brak szacunku do klienta z grupera (2) Miałam zakupiony kupon z grupera.Chcąc zarezerwować termin wizyty okazalo sie... Anita manicure i pedicure (1) Skorzystałm wczoraj z grupera i jestem bardzo zadowolona. Pani Kamila okazała... Ania Polecam !! (1) Polecam wszystkim Paniom ten salon. Przemiła obsługa, jestem bardzo... Aleksandra kupon z grupona POLECAM! (1) Byłam na pakiecie manicure+ pedicure z grupona u pani Kamili i bardzo sobie... cieżarówka pedicure i manicure - grupon (1) Kupiłam kupon na pedicure i manicure. Rzeczywiście długo czekałam na... karola oczekiwanie na termin ponad 2 miesiące? (1) Kupiłam na gruponie kupon i jak się okazało najszybszy termin jest za 2... klientka THE BEST (2) Jak dla mnie najlepszy salon kosmetyczny w 3mieście, obsługa na najwyższym... KasiaS POLECAM (1) MIła atmosfera, Panie bardzo zaangażowane w swoją pracę, doradzą, wysłuchają,... Klienta M ocyszcanie twarzy na 6 (1) skorzystałam z manualnego oczyszczania twarzy u P.kamili i szczeze polecam... JOLA Miłe zaskoczenie (1) Panie bardzo miłe, doradzały, pytały się co i jak. 2x gruper i będę już ich... Gość super! (1) bylam na pedicure(z kuponem gruper),trafilam do Pani Gosi i jestem... Magdalena K. Zawiedziona - opinia (1) Byłam po raz pierwszy i ostatni. Nie polecam. Zawiedziona