Byle jak (1) Skorzystałam z oferty na Gruperze pt. Pedicure Spa na fotelu masującym.... Niezadowolona Rewelacja. (1) Kręcone włosy to zawsze problem dla fryzjera, ale efekt końcowy był... Martyna Rewelecja (1) Wszystko super. Jestem pozytywnie nastawiona na ten salon. Dwie Panie Kasie... Monika
mhmmm (1) Ogólnie jestem na tak, ale mam kilka uwag odnoście obsługi: -fryzjerka... kasia nie polecam (1) Byłam pierwszy raz i na pewno ostatni! włosy mam nierówno ściętę! Już w... iza bardzo przeciętnie (1) Niestety chyba miałam pecha - nie mogę potwierdzić poprzednich opinii.... klientka Kapitalne miejsce... (1) Bylam w Marilyn na regeneracji wlosow. Mialam wlosy suche i zniszczone, teraz... Magda Polecam (1) Mialam przyjemosc skorzystac z uslugi kosmetycznej w tym salonie. Szlam... Iwona Super Salon! (1) Bardzo mila atmosfera, elegancki wystroj oraz fachowa obsluga! Fryzjerka... Emilia SUPER SALON ! ! ! (1) w koncu trafilam na swietny salon fryzjersko kosmetyczny. Mila atmosfera,... AGA Karolina - opinia (1) Przyjemna atmosfera i obsługa, jestem bardzo zadowolona polecam serdecznie. Karolina Stała klientka (1) Nareszcie salon z prawdziwego zdarzenia. Panie kompetentne. Umieją bardzo... Beata