Ania - ocena (1) Najlepsze miejsce w Trójmieście:) Ania Karol - ocena (1) Sztos miejsce ! Karol Kulturysta - ocena (1) Wyłączina klima, nieznośne gorąco przy wykonywaniu crofitu, czy aerobów. Kulturysta
Polak - ocena (1) Top top top top Polak PiotrS - opinia (1) No po prostu idealnie. Po miesiącu chodzenia do Mariny czuje się jak w domu.... PiotrS Tadeusz Ptak - opinia (1) Marina Wellness Center to ciekawe i wyjątkowe miejsce. Trafiłem tu na... Tadeusz Ptak Karolina - opinia (1) Serdecznie polecam. Synek chodzi na zajęcia pływania już drugi rok i jesteśmy... Karolina Alina - opinia (1) Piękny basen po remoncie, fajna i profesjonalna obsługa. Polecam tamtejszą... Alina Hania - opinia (1) Fantastyczne miejsce, super atmosfera. Dużo sprzętu i miejsca na siłowni w... Hania Tomasz - opinia (1) Totalny brak profesjonalizmu, personel nie zajmuje się niczym innym jak... Tomasz Adam - opinia (1) Bardzo fajne miejsce polecam serdecznie Adam Bozka - opinia (1) Moja Marina. Nie mogę się doczekać kiedy Cię otworzą. Będziesz piękna bo po... Bozka Super... zdecydowanie polecam (1) Niczego tutaj nie brakuje i zadziwiające są negatywne opinie! Hotel, zatem i... Barbara Miejsce z klimatem! Polecam. (2) Marina Wellness nie jest dla każdego. Jeśli chcesz zabłysnąć nową parą... Marlena Dramat lat 90 (1) Dziwie się ludziom, którzy oceniają ten obiekt pozytywnie. Brak mi słów w... Piotr ceny z Novotelu, prysznice z PRLu (1) Mam zarówno pochwałę jak i zastrzeżenia. Bardzo życzliwa i pomocna obsługa na... m. Jak za 90 lat (1) Przestarzały sprzęt, zero klimy i brudno. TZ Petarda ! (1) W końcu idealna siłownia dla mnie. Jedno z niewielu miejsc z tak pozytywną... Paulina Cz. Polecam! (1) Miejsce przystosowane zarówno na mocny trening jak i na relaks. Każdy moze... Beata Spodziewałam się czegoś bardziej na poziomie (1) Oceniam basen i strefę saun. Basen niewielki, wyłożony ceratą przypominającą... Kamila