Porazka (2) Smród , smród i jeszcze raz smród w saunie i na basenie. Byłam dziś i to... Iwona Bardzo przyjazne miejsce. (1) Zdecydowanie polecam wszystkim, którzy poszukują miejsca do swobodnej... Mąż i ojciec A ja polecam! (1) Na basen chodziłam od stycznia do kwietnia. W tym czasie zdarzyło się tylko... Beata
Dobrze, ale szału nie ma. (2) Basen, szatnie, obiet schludny, czysty-wszystko jest ok. Basen nie jest duży,... S. Polecam!! (1) Na Marinie jesteśmy stałymi bywalcami z żoną i dziećmi. Woda zawsze jest... Maciek Zdecydowanie odradzam (1) Marina Wellness Center wypuściła masę grouponów i tym samym na basenie jest... KW fatalnie (9) Lepiej niż u poprzedniego właściciela obiektów, ale i tak nie na tyle dobrze,... Tomasz Zadowoleni! (1) Byliśmy wraz z żoną w zeszłą niedzielę na basenie i saunie. Bardzo nam się... Mąż ZIMNO (1) Witam, korzystamy ze spa często, co prawda porównujemy wszystkie do Aquariusa... Justyna Ogólnie ok (4) Widać znaczący wzrost ilości klientów w porównaniu do lat poprzednich, m.in.... trop za takie pieniążki basen sauna i siłownia -opłaca się (1) 3 w jednym do wyboru Adam jest dobrze-warto (1) Generalnie jest ok-czysto, woda ciepła, sprzęt dobry, wygląd ogólny na plus... franz_maurer jest ok - polecam:) (1) Basen nie jest olimpijski ale spokojnie można popływać, ludzi było w sam raz,... Piotr Gurkenos Dzikie tłumy.... (1) Do Novotole chodzilem od lat, jednak to co sie tam wyrabia od jakiegoś czasu... jamski