Marina i Lival???

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Czy mial ktos moze wesele w hotelu Marina w Jelitkowie lub Lival w Brzeznie???Bardzo bylabym wdzieczna za jakiekolwiek informacje.
Z gory dziekuje i pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Marina i Lival???

w Marinie ale to kilka ladnych lat temu mialam studniowke... placilismy duzo jak na tamte czasy bo ponad 200zl od osoby a jedzenia bylo bardzo malo... szybki wszystkoznikalo... natomiast zabawa byla super... Teraz moglo sie zmienic bo tam wogole jakies rotacje byly... wiec moje info jest troszke przedawnione:)

jakies opinie? ja tez czekam.

hej, myśmy robili podejście do Livala..ostatecznie mamy gdzie indziej, ale sprawiał bardzo sympatyczne wrażenie - rozmawialiśmy z właścicielem, dość elastyczny, bezproblemowy, sądze, że spokojnie da się z nim dogadać. Przykładowe menu całkiem przyzwoite :) Poza tym - sam lokal ładny, fajne pokoje dla gości (jeśli potrzebujecie), no i położony nad samym morzem - więc atrakcja dla przyjezdnych, no i miłe miejsce na sesję zdjęciową.

A GDZIE ROBICIE OSTATECZNIE??

Hotel Lival traci przy bliższym poznaniu. Dwa lata temu byłam tam na weselu i moim zdaniem obsługa pozostawiała wiele do życzenia.Wiem że rotacja pracownikow jest tam dosc czesta wiec moze cos sie pozmienialo...pozdrawiam

Hej,
my na pewno robimy w Marinie. Bo ladnie i mam do nich zaufanie i WIEM ze absolutnie nic nie pojdzie zle.
Co do cen- nie orientuje sie, bo wiem, ze beda jakies preferencyjne... poza tym poczatkowo chcielismy wesle (mialo byc jakies 120 zl od os.) ale zmienilsimy decyzje- zadmego wesela - tylko obiad.

CZEKAMY NA JAKIES OPINIE

Sławek, my ostatecznie robimy na zamku w Krokowej - dlatego, ze to sprawdzone juz miejsce...i troszke ze wzgledow rodzinnych ;) To co w Livalu mnie niepokoilo to jedynie - moim zdaniem- troszke malo miejsca do tanca, chociaz byly tutaj na forum wypowiedzi zadowolonych dziewczyn, ktore zapewnialy ze wszystko bylo ok:)