Beata - ocena (1) Zamówiłam smartfona Apple iPhone 17 28.11.2025 i informacja, że oczekiwanie... Beata Anna - ocena (1) Chciałam podzielić się opinią o sklepie media ekspert w Galerii Matropolia i... Anna Kamil - opinia (1) Omijać szerokim łukiem. Odradzam jakiegokolwiek zakupu w tym sklepie, chyba,... Kamil
Janusz - opinia (1) Wrażenia zdecydowanie negatywne. Brak poszanowania i dbałości o klienta -... Janusz Nie polecam (1) Nie polecam szkoda pisać. Kbu Świetna obsługa. (1) Bardzo fajny sklep, sporo ciekawych modeli słuchawek i przemiła obsługa.... Aras obsługa fatalna (1) jeden sprzęt-problemy przy reklamacji, inny sprzęt -problem ze zwrotem... Agnieszka Odradzam zakupów w Saturnie (1) Nie respektują umowy gwarancji. Odradzam zakupów w Saturnie Leszek Gdyńskie Media Markt ignorowanie klienta (3) Wszedłem do marketu z nadzieją na kupienie kompletnego sprzętu AGD do nowej... jass ocena (1) Chciałabym bardzo podziękować panu Dawidowi za profesjonalizm,pomoc przy... Krystyna Brak obsługi (6) Chciałem zakupić tablet na urodziny dla syna. po przejściu do działu z... Zolmaster@wp.pl Pierwszy i ostatni raz (1) To co mnie przyciągnęło to dużo niższa cena niż w konkurencyjnych sklepach.... Patrycja Obsługa (1) Kilkukrotnie byłem obsługiwany przez Panią Annę Kosińską i za każdym razem... Tamara i Dariusz Szaniawscy Ochrona (5) Ochrona żenada syn miał na sobie bluzę z kapturem i ochroniarz kazał mu zdjąć... Anka Saturn Gdynia (1) Bardzo miła obsługa . POLECAM! Klient Świetny sklepik! (1) Świetny sklep. W Gdańsku na Jesionowej 13: mimo małej powierzchni, dużo... Jarek MEDIA MARKT GDYNIA ROBI PROBLEMY ZE ZWROTEM NALEŻNOŚCI (1) Kierownik tego marketu działa na szkodę kupujących poprzez robienie trudności... Jarosław Bardzo wulgarni sprzedawcy (1) Nie polecam,11-01-17r ok 15.00 odwiedziłem market, chciałem kupić telewizor,... przem Dział pralki (1) Dziękuję Panu Krzysztofowi za pomoc przy wyborze pralki dokladnie mnie... M. D. Zakup tuszu do drukarki (2) Kupując tusz do drukarki skorzystałam z pomocy pracownika, który pokazał mi... jola