Do przystąpienia do kursu na Prawo Jazdy zmusiła mnie sytuacja w pracy i wymóg posiadania tego dokumentu:) Wcześniej nie miałam zielonego pojęcia na temat przepisów drogowych, auta… nigdy nawet nie siedziałam na miejscu kierowcy:)No cóż z wielką nie chęcią i ogromnym strachem oraz brakiem pewności siebie przystąpiłam do kursu. Niestety w pierwszej szkole do jakiej trafiłam z polecenia, niczego się nie nauczyłam- wręcz instruktor pogłębił moje obawy- mówiąc, że ze mnie kierowcy nie uczyni… nie będę oczywiście pisała jaka to była szkoła… Jak odnaleźliście TĄ stronę i TE rekomendacje dobrze trafiliście i zostańcie właśnie przy TYM wyborze! Kontakt do „L-ki” otrzymałam od zdeterminowanego męża:), który mówił „dasz rade, poszukamy innego instruktora” Posłuchałam:) i zdałam:) P. Jakub nauczył mnie więcej w kilka godzin, niż Pan Piotr S.- szkoła X w 30. Przede wszystkim przestałam się stresować, uwierzyłam w siebie i swoje umiejętności… Z chęcią, oraz łatwością przyswoiłam wiedzę:). Gorąco polecam! Dziękuję, Świeżo upieczony kierowca:)