Dobra opieka (1) Pani doktor prowadziła moje dwie ciąże. Bardzo chwalę sobie opiekę podczas... Kinga Monika - opinia (2) Wspaniała kobieta Prowadziła moja ciąże 7lat temu. Dla niej pacjent nie... Monika nr komórkowy (1) numer jest dostepny np w informacji telefonicznej:) w mojej sieci - orange... krakers
dobra opieka ale brak specjalistycznego sprzętu (1) Wizyta kosztuje 120zł w tej cenie wykonywane są także dodatkowe badania np.... A Karolina - opinia (1) Niestey nie mogę sie zgodzić z Anna. Ja do Pani Marty wybrałam się po raz... Karolina pati (1) lekarz z powolania, wspaniala pani doktor. prowadzila moja ciaze, wykonala... pati Człowiek godny zaufania (1) Pani Marta Sokołowska przyjęła na świat mojego, już obecnie 9-letniego,synka.... Kasia Przybylska anna - opinia (1) Być może Pani Sokołowska traktuje kobiety w ciąży z większą starannością i... anna Gorąco polecam (1) Pani Doktor prowadziła moją ciążę 4 lata temu i dzięki Niej mamy wspaniałego... Iza polecam (1) uwazam pania doktor za bardzo dobrego specjaliste.dzieki niej mam... aga polecam! (1) Wspaniała lekarka z powołania. Podejmuje trafne, odpowiedzialne decyzje,... Sylwia andzia - opinia (1) Bardzo doskonały specjalista. Fachowa obsługa i miła osoba. Lekarz z... andzia gorąco polecam :) (1) Naprawdę fantastyczna lekarka! W tym momencie chyba najlepszy położnik w... Agata