Sylwię znalazłam, szukając prezentu dla męża, który już wcześniej wspominał, że chciałby skonsultować się ze stylistką i wybrać się z nią na wspólne zakupy. Już po pierwszej rozmowie telefonicznej wiedziałam, że trafiłam na właściwą osobę. Sylwia jest niezwykle entuzjastyczna i bardzo uważna na detale, które robią ogromną różnicę zwraca dużą uwagę na składy ubrań, kolory dopasowane do urody oraz fasony odpowiednie do sylwetki. Nie boi się też być szczera i powiedzieć, co najlepiej zmienić w swoim wizerunku, żeby prezentować się jak najlepiej.

Przeprowadziła szczegółowy wywiad, zebrała inspiracje i umówili się na wspólne na zakupy. Mąż był zachwycony. Jeszcze tego samego dnia spotkałam się z nimi i od razu zauważyłam, jak bardzo już w trakcie zakupów zmieniło się jego podejście. Sylwia przekazała mu mnóstwo praktycznych wskazówek i pokazała, jak dobierać ubrania tak, aby wszystko tworzyło spójną całość.

Patrząc na jego garderobę po metamorfozie sama zapisałam się na zakupy do Sylwii i mogę potwierdzić, to była najlepsza decyzja. U mnie wspólne zakupy sprawdziły się tak samo świetnie i jestem zachwycona efektami.

Polecam wszystkim!