idealna szkoła (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z zajęć. My rodzice, ponieważ dzieci mają zajęcia... Janek i Iwona super zajęcia (1) Moja córka chodzi na zajęcia w szkole podstawowej nr 81 prowadzone przez... Andrzej skuteczna nauka (1) Moja córka chodzi na zajęcia w szkole podstawowej nr 81 prowadzone przez... Andrzej
super (1) wspaniałe metody nauczania, dzieci wróciły z koloni językowych, w 100%... Marek warto super szkoła (1) mój syn chodził cały rok szkolny na zajęcia bardzo dużo się nauczył, chodził... Martyna szkoła godna polecenia (1) moja córka uczęszcza na zajęcia anielskiego, które jej się bardzo podobają.... Monika świetne kursy (1) wspaniałe kursy dla dzieci, bardzo atrakcyjna formuła sprawia że dzieci... Joanna bardzo skuteczne kursy (1) bardzo skuteczne kursy dla osób dorosły, ciekawie prowadzone w niewielkich... Kasia polecam (1) jestem osobą dorosłą, która kilku krotne próbowała nauczyć się języka bez... Martyna świetne kurzy dla dorosłych (1) świetne kurzy dla dorosłych, wydawało mi się że jak się nie nauczyłem w... Dominik Wielgorz super szkoła (1) super szkoła mój syn chętnie chodzi na zajęcia i bardzo dużo się uczy, choć... Jerzy rewelacyjna szkoła (1) moje dzieci cały rok szkolny uczęszczały na zajęcia do tej szkoły językowej,... Basia Jasińska Polecam gorąco (1) Przez parę ładnych lat się tam uczyłem, nie mam żadnych zastrzeżeń. Gdyby nie... Milan Polecam (1) Gorąco polecam, nauka odbywa się w małych grupach, są łączone różnorodne... Jolanta Szkoła Językowa Maryland (1) Zdecydowanie polecam szkołę Maryland. Dzięki niej jeden z moich synów ma na... Agnieszka Janiak polecam tą pracownię (1) posłanie dzieci do tej szkoły językowej to był strzał w dziesiątkę moi... Teresa Pisarek ocena (1) Mój syn jest związany ze szkoła językową Mary Land już 5 rok. Zarówno Pani... Ania Swietna szkoła (1) Bardzo polecam.Salki niewielkie,czyste i wyposażone sam raz.Moje dziecko... majka Zajęcia z angielskiego dla dorosłych (1) Dobra szkoła, świetni nauczyciele.Chodzę do nich i jestem bardzo, bardzo... Student angielski dla dorosłych (1) Do tej szkoły uczęszczam na zajęcia dla dorosłych juz 3 rok - grupa jest... grupaDLAdoroslych