Klaudia - ocena (2) Szczerze polecam szkole językowa Maryland. Córka zrobiła duże postępy, grupy... Klaudia Kasia - ocena (2) Polecamy szkołę Maryland z całego serca. Świetne podejście do dzieci, ciekawe... Kasia Maciej - ocena (2) Miejsce godne polecenia. Dzieci bardzo chętnie chodzą na zajęcia. Widać u... Maciej
A. G - ocena (2) Jestem zadowolona, szkoła skutecznie uczy języka. Polecam A. G Natalia - ocena (2) Córka od roku uczęszcza do szkoły, postę duży, małe grupy, efektowna nauka,... Natalia Arleta - ocena (1) Serdecznie polecamy ! Pani dyrektor szkoły z wielkim zaangażowaniem podchodzi... Arleta Kasia - ocena (1) Bardzo polecam lekcje języka angielskiego w Maryland córka w krótkim czasie... Kasia Zielona Kraina Montessori - ocena (2) Nasze przedszkolaki od roku mają zajęcia z Panią Ingą, Zajęcia prowadzone są... Zielona Kraina Montessori Polina Ershova - ocena (2) Chodziłam do tej szkoły językowej razem z moją siostrą parę lat temu, mogę... Polina Ershova Hanna - opinia (2) Efektywne nauczanie w małych grupach. Polecam. Hanna Bożena S-M - opinia (2) Jestem bardzo zadowolona z zajęć, na ktore dziecko uczęszcza już 5 rok.... Bożena S-M Monika Łubkowska - opinia (1) Bardzo profesjonalne podejście do nauki angielskiego. Córka zrobiła ogromne... Monika Łubkowska Małgorzata - opinia (2) Bardzo wysoki poziom nauczania w przystępnej cenie. Polecam. Małgorzata Joanna - opinia (1) Szkoła godna polecenia, córką z bardzo słabej uczennicy z j.angielskiego... Joanna Izabela - opinia (2) Bardzo polecam szkołę. Doświadczeni i zaangażowani lektorzy. Szkoła z dużym... Izabela Justyna - opinia (1) Bardzo dobra szkoła językowa. Można nauczyć się angielskiego komunikatywnie,... Justyna Gosia - opinia (1) Gorąco polecam! Córka uczęszczała na zajęcia angielskiego w Gdańsku Osowej i... Gosia Magdalena - opinia (1) Uczę się w tej szkole językowej i mogę z przyjemnością przyznać, że nauczyłam... Magdalena Marcin. - opinia (1) Bardzo przystępna cena, bardzo dobrzy nauczyciele, miła i fajna obsługa. Syn... Marcin. Ewa - opinia (1) Nauka odbywa się w małych grupach, co znacznie ułatwia naukę i szlifowanie... Ewa