Marzena - opinia - opinia
Polecam szkołę jazdy GDPrawko. Lekcje teoretyczne przeprowadzone na najwyższym poziomie, a egzamin wewnętrzny przeprowadzony przez Pana Adama to czysta przyjemność. Jazdy praktyczne odbywałam z instruktorem Panem Markiem, którego w szczególności polecam. Pan Marek bardzo dobrze przygotowuje do egzaminu i udziela praktycznych porad. Jest to osoba bardzo cierpliwa, doświadczona i miła. Dziękuję za cały poświęcony dla mnie czas, za niespożyte pokłady cierpliwości, wyrozumiałości, za profesjonalizm i umiejętność przekazywania wiedzy.
Pan Marek przygotowuje swoich kursantów nie tylko do prowadzenia samochodu, ale także do odpowiedzialnego zachowywania się na drodze. Egzamin państwowy zarówno teoretyczny jak i praktyczny zdałam za pierwszym razem. Jeszcze raz dziękuję
Pan Marek przygotowuje swoich kursantów nie tylko do prowadzenia samochodu, ale także do odpowiedzialnego zachowywania się na drodze. Egzamin państwowy zarówno teoretyczny jak i praktyczny zdałam za pierwszym razem. Jeszcze raz dziękuję