stefania rigall ,sopot - opinia (1) jestem pacjentką p. Joanny ,która jest osobą profesjonalną ,z indywidualnym... stefania rigall ,sopot stały klient masajo (1) Polecam masaż zarowno relaksacyjny jak i rehabilitacyjny. Pomaga. Joanna Gorąco polecam! (1) Polecam usługi Pani Asi, dużo pracuję przy komputerze, zresztą jak większość... Alicja
Polecam! (1) Bardzo miła i przyjemna atmosfera w trakcie masażu. Pni Joanna przemiła i... Sandra Masajo (1) Korzystam z pomocy Pani Joanny od ok. 9 lat. Ma wspaniałe podejście do... Aphex Twin Bomba! (1) Gorąco polecam! Masaż na najwyższym poziomie, przyjazna atmosfera i adekwatne... Paulina polecam! (1) Korzystam od kilku lat. Profesjonalna obsługa. Pełen relaks. Agnieszka Polecam - relaks i ulga w napiętych mięśniach (1) Jestem stałą klientką od prawie 10 lat i nie raz biegłam po pomoc do pani Asi... Monika Prawdziwy relaks (1) Z uslug Masajo korzystam od kilku lat, zawsze po masazu czuje sie wypoczeta i... Gdynianka Relaks i profesjonalizm (1) Polecam wszystkim masaż w Msajo. Szeroki wybór, bardzo duże doświadczenie... Maja Gorąco polecam! (1) Korzystam z usług pani Joanny od początku Jej działalności. Profesjonalizm,... aga Zdecydowanie polecam (1) Byłam, skorzystałam pierwszy raz, wyszłam zrelaksowana jak nie byłam dawno i... masajo_pierwszawizyta Pani Asia jest przecudowna! (1) Niesamowite miejsce, bardzo przytulnie (pyszna zielona herbata zawsze na mnie... Magda klientka - opinia (1) Pani Joanna jest prawdziwą profesjonalistką bardzo zaangażowaną w swoją... klientka Rewelacja! (1) Pełen profesjonalizm! Byłam u p. Asi z kuponem klubu zniżek, spodziewałam się... Mała Mi masaż całościowy (1) polecam , bardzo profesjonalne podejście do klienta, masaż na bardzo wysokim... klientka Agnieszka - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona. P. Asia jest cudowna. Bardzo polecam masaż gorącymi... Agnieszka