Masakra

Jak masz zamiar kupować gówno a nie buty to nie kupuj wogule, ja myślałam ze sa tam normalne buty które sie nie rozpadaja po miesiacu. Standardy unijne sa takie ze but ma wytrzymac 2 lata ja nie spełaniaja wymogów to niech mi oddaja kase i wiecej tam nic nie kupie!!!
Dla mnie to jest kradzież i robie z ludzi idiotów którzy mysla ze jak tanio kupił buty to nie wazne ze sie rozwalaja po miesiacu. Żenada. Wiecej zakupów tam napewno nie zrobie ale za to zrobie wszystko żeby odzyskać moje pieniażki. I nawet to że nie odbieraja państwo poczty sadowej nic nie da. Wszystko da sie sprawdzić, wiecej nie dam się oczukać!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Masakra

Żenada to raczej co Pani tu wypisuje!!!
Jesli chce Pani DOBRYCH butów to proszę się udać do markowego sklepu i wydać z około 300zł i tak nie wierzę że wytrzymają 2 lata bo sama takie kupowałam.
Jestem takiego zdania że lepiej jest kupić kilka tanich i modnych par, nosić je na zmianę a nie wydac 300-500 zł za jedna pare, jak sie przekonałam na własnej skórze rozwaliły mi się bardzo szybko.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

pamiętaj o porządnym piśmie reklamacyjnym. Dobre pismo z podstawą prawną stworzysz na http://www.ReklamacjaTowaru.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie jest to prawdą ;D ja kupuję buty marki Lasocki i jakoś wytrzymały mi ponad 2 lata, kupiłam je za 199 pln :P więc trochę poniżej 300 pln!. Kupiłam też niestety buty w sieci step by step i po 2 tygodniach rozpadły się , tzn podeszwa się rozpadła- nie odkleiła tylko połamała się ! Nieprawdopodobne, pierwszy raz spotkało mnie coś takiego, zaniosłam do reklamacji, dostałam decyzję o możliwości wymiany, tylko że ja nie chcę już butów z tego sklepu, niech mi oddadzą kasę! Uważam że jak but tani to przy takiej trwałości musiałby max 20 pln kosztować, w relacji cena- jakość 50 pln to za dużo. Odradzam!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1