ogromny błąd ! (16) Otóż zakupiłam w sklepie obuwniczym sieciowym STEP BY STEP szpillki. Było to... Natalia totalna porarzka nokałt (2) chińskie buty zero reklamacji dwa dni na nogach i do szewca niepolecam... OLA GDYNIA Polecam... (2) Ja osobiescie jestem bardzo zadowolona z zakupow w tym sklepie... co prawda... Pati
szkoda słów (1) produkty dobre obsługa nie miła wręcz wredna !!!! kola Buty rozwalone po 1 użyciu :O (2) Kupiłam buty za 89,99zł. Podobno przecenione ze 110 zł ;) Wygodne mimo, że... Stefania NIE POLECAM (1) Buty niestety po tygodniu się rozpadły. Rozpatrzenie reklamacji- masakra.... Kicia :) (4) Moi drodzy ! Skoro tak narzekacie na ten sklep to po co tam kupujecie ?... GWIAZDECZKA . ;* Malwina - opinia (2) ja kupuje od 2 i pol roku w tym sklepie obuwie. i nie narzekam. wszystkie... Malwina niemiłe rozczarownie (7) Nie polecam zakupów w tym sklepie. Bardzo się rozczarowałam. Obsługa jest... rozczarowana żenada z porażką! (1) BUTY-BALERINY PO 6 RAZIE UBRANIA ROZPADŁY SIE !!!!IDAC DO PRACY ZROBIŁO MI... ŚLINIAK agnes - opinia (4) Wszystkie buty, które tam kupiłam rozpadły się po 2 miesiącach, nawet ich nie... agnes porażka (1) Jak większość sklepów z tanimi butami ten także sprzedaje szajs obsługa też... klientka ada - opinia (2) Już wcześniej pisałam, że buty są nawet nie jednorazowe- PORAŻKA!!! Oddawałam... ada Problem z uwzględnieniem reklamacji (3) Kupiłam w tym sklepie kalosze. Cena 60 zł czyli jak na ten rodzaj obuwia... Bogie kkaska04 - opinia (1) Ja kupiłam w październiku zeszłego roku botki na koturnie w tym sklepie.... kkaska04 ODRADZAM! (1) Z całego serca odradzam zakupów w tym sklepie. Fakt, ceny są przystępne, ale... Klientka Totalna Masakra!! (1) Obsługa fatalna! Pani-domniemany kierownik tam-brak kompetencji! Zero... xxx Opinia Oli (1) W tym sklepie kupiłam najlepsze buty jakie kiedykolwiek miałam takie wysokie... Ola Masakra (4) Jak masz zamiar kupować gówno a nie buty to nie kupuj wogule, ja myślałam ze... Klientka....Niestety Jednorazówki (1) Nie polecam obuwia tej firmy. W tym roku kupilam zamszowe botki - po 1... Magda