Polecam...

Ja osobiescie jestem bardzo zadowolona z zakupow w tym sklepie... co prawda jakosc obuwia nie jest na bardzo wysokim poziomie ale coz za 50 zlotych nie mozna miec wszystkiego, zreszta ja kupuje tam z 2 -3 pary butow na jeden sezon i wszytskie wytrzymuja, nawet do nastepnego sezonu. Moim zdaniem, jezeli ktos jest niezadowolony z zakupow jakie dokunuje w tym sklepie to poprostu niech tam wiecej sie nie pojawia, a nie ze kupuje buty za pol darmo i pozniej jeszcze ma pretensje do wszystkie naokolo tylko nie do siebie. Ja, kupujac buty np. w deichmanie mialam wiecej problemow z ich naprawa badz wymiana niz w step by step. W zwiazku, z tym jezeli ktos chce zaoszczedzic pare groszy to zapraszam do sklepu, a jezeli nie to kupujcie buty gdzies indziej (choc nie jest powiedziane, ze beda duzo lepszej jakosci, bo teraz wszyscy leca po kosztach...). Pozdrawiam :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Polecam...

oj pati pati co ty ich tak bronisz przecierz dobrze wiesz ze to szajs do niczego sie nie nadajacy..... i nie oszukuj tu ludzi ze sa zarąbiste bo sama nie wiezysz w to co piszesz
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3