POLECAM !!!! (1) Kupuję tam buty od zawsze, zamiast 1 pary kupuję np. 2 by mieć na zmiany,... dori wyluzujcie (1) Uwielbiam ten sklep bo zawsze znajdzie się jakaś para którą chce mieć.Po co... Monika masakr (2) niemiła obsługa, wadliwe towary itp stanowczo odradzam A
Polecam (1) Sklep Step posiada duzo bardzo ładnych i tanich bucików, no nie ma co sie... Karcia NIE POLECAM (1) Ja również nie polecam zakupów w tym sklepie, chaos, burdel i beznadziejnej... sisi jak najbardziej tak (1) w tym sklepie są buty tanie i fajne uważam że za takie ceny można kupić tam... Kobieta reklamacja (2) Reklamacja- bezzasadna Widzę, ze nie tylko ja mam takie zdanie o tym... Gdynianka Jak najbardziej Polecam :D (1) Jestem klientką Step by Step od ładnych paru lat, wybór obuwia w tej Firmie... Emm A dla mnie bajka! (1) W dzisiejszych czasach kupić buty w tak modnych fasonach i w takich cenach... basik Nie jest źle. (1) Pretensje może tylko i wyłącznie mieć do siebie, bo żal wam wyłożyć na kozaki... Nitka90 SBS - opinia (1) jak ludzie potrafią jechać na steb by step to nie trzeba było kupować tam... SBS OMIJAĆ Z DALEKA (1) Kupiłem buty w tym sklepie,rozpadły się miesiącu !!! .Po oddaniu butów do... OSZUKANY