Masakra

Temat dostępny też na forum: Salon Optyczny Ryfa
Robilam u nich okulary i byl to pierwszy i ostatni raz. Wsadzili mi zle szkla i upierali sie ze jesli zle w nich widze to moj problem i musze sie przyzwyczaic..... najlepsze bylo jak powiedzialm ze glowa mnie boli w tych okularach i nie ma mowy bym w nich chodzila i czekam na zwrot pieniedzy - odpowiedzieli mi, zebym kupila sobie szkla kontaktowe a oprawki nosila dodatkowo z zerowkami!!!!!! Poszlam do innego optyka, znalezli mi blad- niespojnosc wlozonych szkiel z recepta (na szczescie mialam kopie recepty) i dopiero jak im udowodnilam ich blad i powiedzialam ze spotkamy sie w sadzie jak nie zwroca mi pieniedzy przestraszyli sie i iddali pieniadze.... niedoz ze drogo (w innym optyku zrobili mi pozniej szkla znacznie taniej) to jeszcze taki brak profesjonalizmu. Koszmar
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Masakra

w żadnym wypadku niepolecam facet oszut i do tego bardzo beszczelny
kasuje za szkła duże pieniądze a wstawia szmelec jeżeli mam tego złodzieja dorabiać to lepiej dać biednym
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Masakra

U mnie było podobnie. Właściciel to straszny ....same najgorsze słowa cisną się na usta. Upierał się że mam się przyzwyczaić do szkieł. Inny optyk poinformował że takich szkieł nie powinno się wkładać na wadę wzroku jaką mam.
Nie polecam !!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0