Aktualnie uczęszczam do 2klasy , ale co nieco mogę już powiedzieć o tej szkole.

Nauczyciele : pff...proszę jeden gorszy od drugiego. No są jeszcze nieliczni nauzyciele którzy są "fajni" jak p.Krejczy od polskiego.Ale reszta ? Pan od niemieckiego ? błagam, na moją osobę to się uwziął ...jeśli wasze dziecko , nie słucha Iron Maiden , to ma przechlapane . Bo jak słucha np...mhm Nirvany czy czegoś , to od razu zacznie się jakie to jest "g*wno" .

Poziom nauczania : Ja się tu nie wypowiadam , ponieważ nic .w ogóle nic się tutaj nie nauczyłam !!

Uczniowe: Zwykła PATOLOGIA !! . Dresy którzy uważają się za lepszych i zaczepiają innych. Solary ? masakra , palą , klną i zaczepiają innych jeśli nie są tacy jak oni.Metale ? Spoko ...oni ujdą bo są to mili ludzie Siedzą Cicho , i nikogo nie zaczepiają . No oczywiście dresy się muszą przyczepić. Jeśli wasze dziecko należy do subkultury "metalowej" można się spodziewać odzywek typu "Ave Satan" bądź "Szatan".Ogólnie...uczniowie to masakra , nawet kible rozwalają , nie mają szacunku do nauczycieli.

Jeśli dziecko wpadnie w "złe towarzystwo" można się spodziewać , że na 96% zacznie palić fajki.

OGÓLNIE...NIE POLECAM !!!!