Masakra

nie polecam miejsca! Pierwszy raz się spotkałem z czymś takim, że wywalają mnie z klubu bo nie chcę zarezerwować stolika za 100zł... przyszła kelnerka i mimo, że siedzieliśmy ze znajomymi z piwem w ręku powiedziała, że jeśli nie chcemy dokonać rezerwacji musi nas wyprosić bo są inni chętni na stolik?!?!? CO TO MA BYĆ! kelnerka chamska, nie chciała podejmować z nami żadnej dyskusji tylko stolik albo won! informacja o czymś takim nie była nigdzie widoczna. Jak można tak traktować klienta?
Podsumowując masakra...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Masakra

Nie rozumiem w czym jest problem, w każdym lokalu są takie reguły, że jeżeli są chętni na rezerwację stolika to mają pierwszeństwo... Na Pokładzie bywam co tydzień i nigdy nikt dla mnie nie był "chamski" czy nieuprzejmy.. Niewiarygodny koment
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

Problem jest taki że do ostatniej chwili czekają aż ktoś zdecyduje się na rezerwacje!! w lokalu tłum ludzi, nie ma gdzie usiąść, czasem nawet gdzie stać spokojnie z piwem, a stoliki są wolne. Inna kwestia to taka że z managerką nie można się dogadać w celu wczesniejszej rezerwacji. POnieważ albo nie odbiera albo co chwile zmienia warunki i ceny rezerwacji, konsumpcji i możliwośći wyboru stolika. 50 zł!! od osoby trzeba zapłacić żeby wybrać sobie stolik. Chyba troszeczke grzeje ich w główkę
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

TS do autora. Skoro już jesteś pracownikiem to pisz rzetelnie i z sensem bo takie poplanie że co tydzień i takie tam to ewidentna ściema.
Dla mnie ta knajpa schodzi na psy.
Proponuje zwolnić managera i kilka osób z obsługi.
Nie polecam tego klubu, taką opinie będę dodawał do końca roku przez tydzień aż średnia spadnie wam do 1!!!! Do autora.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dodatkowo na stolikach sa karteczki ze stolik mozna zarezerwowac płacąc 100 które w całości jest do wykorzystania w barze więc jek ktos wpadl w 6 na jednego browara to ma pecha :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

BYłam tam tysiące razy i nigdy nikt nie informował o możliwości wykorzystania kasy z rezerwacji w barze. Nawet managerka w rezerwacji kilku dniowej!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

mnie wyprosili mimo ze przyszlismy cala ekipa - bylo nas 5 osob i przyszlo 2 mlodych lepkow poswiecilo kasa kelnerce i ona do nas musicie opuscic stolik. zart jakis!! wyszlismy z klubu . rozumiem ze rezerwacja stolika ale to sie robi wczesniej i uzywa tabliczki z napisem rezerwacja od i po sprawie a nie wywala ludzi w trakcie imprezy. PORACHA........
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2