Patryk - ocena (1) Super i jest ok Patryk Kasia - ocena (1) Wspaniale spędzony czas. Czuję się zdecydowanie lepiej. Polecam Kasia Elżbieta - ocena (1) Pan Michał po przeprowadzonym wywiadzie,wie co robić poszedł do wykonania... Elżbieta
Wioleta - ocena (1) Rewelacja oby więcej było takich medyków polecam z czystego serca. Wioleta Bartłomiej - ocena (1) Masażysta Michał to prawdziwy profesjonalista w dziedzinie masażu... Bartłomiej Olga - ocena (1) Bardzo polecam, Olga Konrad - ocena (1) Najlepszy masażysta w Gdańsku. Polecam. Konrad Hubert - ocena (1) Zdecydowanie najlepszy masażysta u jakiego byłem. Polecam Pana Michała! Hubert Iwona - ocena (1) Polecam każdemu kto chce poczuć się lepiej i zrobić coś dobrego dla siebie.... Iwona Jacek - opinia (1) Znacząca poprawa, zrobiłem się luźniejszy, spokojniejszy. Polecam. Jacek Hubert - opinia (1) Je recommande fortement, il est le meilleur masseur en Pologne! Hubert Hania - opinia (1) Super masażysta, idealnie rozmasował napięte miejsca, polecam serdecznie! Hania Michał - opinia (1) Masaż jest bardzo ważny w moim życiu znalezienie dobrego masażysty nie jest... Michał Ireneusz - opinia (1) Bardzo profesjonalne podejście. Wielka ulga w bólu. Świetny gość z którym... Ireneusz Edward - opinia (1) Świetny masaż relaksacyjny, będę wracać. Polecam wszystkim, którzy chcą się... Edward Agnieszka - opinia (1) Zgłosiłam się do Michała z problemem drętwienia rąk. Po pierwszej wizycie... Agnieszka Wojtek - opinia (1) Byłem wielokrotnie na masażu i bardzo mi się podobało. Miła atmosfera bardzo... Wojtek Basia - opinia (1) Polecam, byłam wiele razy, świetny masaż twarzy, mój ulubiony Basia Daria - opinia (1) Michał wykonuje masaż z dużym zaangażowaniem, jest profesjonalny i oddany... Daria Kasia - opinia (1) Pan Michał jest zaangażowany i profesjonalny, a sam masaż, choć momentami nie... Kasia